Ingyenes jelentkezés a világ első számú AI és analitikai konferenciájára

Ingyenes jelentkezés a világ első számú AI és analitikai konferenciájára
Miközben napjainkban olyan krízisekkel és kihívásokkal szembesül az emberiség, mint a világjárvány, a klímaváltozás, a gazdasági bizonytalanság, az ellátási lánc problémái, a munkaerőhiány, valamint a csalások megnövekedett száma, az analitikai óriás SAS a jobb jövő érdekében mutatja be úttörő megoldásait.

Az adattudomány és a technológia szerelmesei szeptember 27. és 29. között a SAS Explore 2022 rendezvényen gyűlnek össze, ahol betekintést kaphatnak arról, hogy az olyan technológiák, mint a SAS® Viya® és a felhőalapú analitika hogyan segítik a szervezeteket a jelen problémáinak megoldásában és a holnap innovációjában.

Az ingyenes eseményre már lehet regisztrálni. A SAS Explore kiemelkedő előadók sorát, a SAS ügyfeleinek és partnereinek több tucatnyi előadását, valamint széleskörű tanulási lehetőségeket kínál.

Három nap alatt a Föld körül

„A SAS Explore a világ minden tájáról terel össze adattudósokat, üzleti elemzőket, IT-adminisztrátorokat és adatmérnököket, hogy bemutassuk, miként biztosítja a SAS a piac legproduktívabb analitikai és AI-szoftvereit” – mondta Bryan Harris, a SAS ügyvezető alelnöke és technológiai igazgatója

A SAS Explore közvetítése több régióba is ellátogat: Európában szeptember 28-án és 29-én kapcsolódhatnak be az érdeklődők.

Ügyfélfókuszú előadások

A SAS Explore 2022 résztvevői bepillantást nyerhetnek, a SAS ügyfelei hogyan használják az AI-t, a gépi tanulást, az IoT-analitikát és más technológiákat a szolgáltatásaik forradalmasítására, továbbá megtudhatják, milyen fejlett megoldásokkal kezelik az összetett problémákat. A rendezvényen többek közt a World Wildlife Fund (WWF), az AES Corp., az Equifax, és a Georgia-Pacific megjelenésére számíthatnak a résztvevők.

Megszólalók

A SAS Explore 2022 rendezvényen olyan neves előadók lépnek fel, akik a technológiát a jövő inspirálására, oktatására és átalakítására használják:

  • Jim Goodnight, a SAS vezérigazgatója és társalapítója, aki hozzájárult az analitikai szoftveripar elindításához.
  • Bryan Harris, a SAS technológiai igazgatója és ügyvezető alelnöke, aki a vállalat kutatás-fejlesztési tevékenységét koordinálja.
  • Mayim Bialik színésznő, író és doktorandusz, az Agymenők című sorozat sztárja, aki jelenleg a Jeopardy című tévés vetélkedő műsorvezetője.
  • Liv Boeree műsorvezető, a TED Talks öregdiákja és korábbi pókerbajnok.
  • Reshma Saujani bestseller író, és a Girls Who Code nonprofit szervezet alapítója.

Ingyenes tanulási lehetőségek

A SAS Explore 2022 változatos bemutatókat és ingyenes képzéseket kínál majd, amelyeket a SAS szakértői és partnerei vezetnek.

Az előadásokon a SAS a legújabb szoftvereibe is bepillantást enged. Többek között a kormányzati, energetikai, banki és biztosítási szektorban használt technológiákról (Python-integráció, SAS Visual Investigator stb.) lehet többet megtudni. Mindemellett workshopok és továbbképzések színesítik az online eseményt.

Regisztráció

Azok, akik a modern technológia legnagyobb elméivel szeretnének kapcsolatba lépni és megtudni, hogyan formálja a SAS a mai analitika segítségével a jövőt, az alábbi linken csatlakozhatnak a SAS Explore 2022 ingyenes és virtuális rendezvényére.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: konferencia, SAS, AI