Imádni fogod az új TikTok funkciót!

Imádni fogod az új TikTok funkciót!
Régóta várt funkciót tesztel a TikTok, mely meglehetősen hasonlít a Twitter „retweet” funkciójára. A fejlesztés még nem tökéletes, de nagyon hasznos lesz a felhasználóknak miután elkészült.

A közösségimédia-platformok esetében nem ritka, hogy az appok egymástól nyúlnak le ötleteket. A TikTok videómegosztó alkalmazás egyre népszerűbb, így nem csoda, hogy a többi app olykor-olykor átvesz tőle egy-egy jól bevált funkciót. Most azonban fordult a kocka: a TikTok másolta le a Twitter egyik népszerű tulajdonságát – írta meg a 24.hu.

A TechCrunch szerint a videós platform egy, a Twitterről már jól ismert Repost gomb fejlesztésén dolgozik. Feltehetően a működése is nagyon hasonlítani fog a kék madaras applikáció „retweet” megoldására, vagyis a gomb megnyomásával azonnal tovább lehet majd osztani a kívánt tartalmat a For You feedben, hogy aztán saját követőink is lássák azt. Néhány szavas megjegyzést is fűzhetünk a videóhoz arról, hogy miért is tartjuk figyelemreméltónak.

Az újítás jelenleg a tesztelés fázisában van, egyelőre csak egy szűk kör számára elérhető. Az első vélemények szerint az új megoldás még eléggé korlátoltan működik. A továbbosztott tartalom például csak a For You hírfolyamban látható, a felfedezés szekcióban nem. Hogy az újdonság mikor lesz elérhető szélesebb körben, és pontosan hogyan fog működni, azt egyelőre nem lehet tudni.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!