Idén először az Oscar-díjra is fogadhatunk

Idén először az Oscar-díjra is fogadhatunk
A hazai online sportfogadási piac úttörőjeként a Vegas.hu ismét különleges fogadási kategóriát tett elérhetővé az oldalán. A Golden Globe-díj fogadási sikerein felbuzdulva a legnagyobb filmszakmai díjkiosztó, az Oscar-gála győzteseire is lehet tippelni a Vegas.hu online felületén és az applikációban. A „Különleges fogadások - Filmtipp” menüpont alatt összesen 20 különböző kategória érhető el a játékosok számára.

A Vegas.hu 2024 januárjában hozta el a hazai online fogadóközönség számára a szórakoztatóipar-alapú fogadásokat, amelyek újabb mérföldköveként már az Oscar-díj várható nyerteseire is lehet tippelni. Az oddsok beszédesek, jól látszik, hogy mely filmek és művészek az egyes kategóriák legnagyobb várományosai. Az alkotások túlnyomó része pedig már műsorra került a magyarországi mozikban is, ezért érdemes lehet azoknak is tippelni, akik a filmes berkekben otthonosan mozognak.

Az Oppenheimer például a Golden Globe óta a BAFTA és a PGA díjátadóin is tarolt, így továbbra is a legfőbb esélyesnek számít, míg a Szegény párákban látott Emma Stone közelmúltbeli diadalmenete miatt a Megfojtott virágokban szintén remekelő, eddig a legnagyobb esélyesnek tartott Lily Gladstone izgulhat a legjobb női főszereplő kategóriájában.

Ha pedig valaki magyar esélyesre szeretne fogadni, az a Dűne 1. részének díszlettervezői munkájáért jelölt kétfős csapatban Sipos Zsuzsannának is drukkolhat.

„Külföldön nagy népszerűségnek örvend az entertainment betting, vagyis a szórakoztatóipar- és popkulturális/eseményalapú fogadás, amely hazánkban most bontogatja szárnyait. Ezzel a típusú fogadási lehetőséggel olyan embereket is meg tudtunk szólítani, akik eddig távol maradtak az online fogadás világától, emiatt a jövőben is igyekszünk folyamatosan izgalmas újdonságokkal szolgálni” – mondta Koppány Gergely, a Vegas.hu-t üzemeltető LVC Diamond Kft. sportfogadás-üzletágának igazgatója.

A Vegas.hu-n március 10-én 17 óráig legális keretek között fogadhatnak a filmrajongók az alábbi 20 kategóriában a „Különleges fogadások – Filmtipp (Oscar-díj)” menüpont alatt:

1. Legjobb film

2. Legjobb férfi főszereplő

3. Legjobb női főszereplő

4. Legjobb rendező

5. Legjobb férfi mellékszereplő

6. Legjobb női mellékszereplő

7. Legjobb adaptált forgatókönyv

8. Legjobb eredeti forgatókönyv

9. Legjobb animációs film

10. Legjobb vágás

11. Legjobb eredeti filmzene

12. Legjobb vizuális effektek

13. Legjobb eredeti dal

14. Legjobb haj és smink

15. Legjobb dokumentumfilm

16. Legjobb rövid dokumentumfilm

17. Legjobb rövidfilm

18. Legjobb rövid animációs film

19. Legjobb idegen nyelvű film

20. Legjobb hang

Az Oscar-gálának idén a Los Angeles-i Dolby Theatre ad otthont magyar idő szerint a március 10-éről 11-ére virradó éjszakán. A díjakat a szakma 96. alkalommal adja át.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!