Hogyan válhatnak jövő- és válságállóvá a nagyvállalatok

Hogyan válhatnak jövő- és válságállóvá a nagyvállalatok
A COVID sok tekintetben átalakította a fogyasztói szokásokat és a vállalatok körében felerősítette a transzformáció igényét. Ma már tudjuk, hogy az agilis megközelítés nemcsak a startupok és az IT cégek kiváltsága, hanem sikeresen alkalmazható nagyvállalati környezetben is. Az agilitás hozzájárul az üzleti eredmények javulásához, növeli az ügyfél- és munkatársi elégedettséget, valamint – ahogy a COVID helyzet bebizonyította – válságállóvá is teszi a nagyvállalatokat. Hogyan zajlott az átalakulás a legnagyobb hazai cégeknél és milyen kézzelfogható eredményeket hozott? Hogyan lehet megküzdeni az ismeretlen, eddig nem tapasztalt jelenségekkel, új piaci környezettel? Többek között a fenti kérdésekre is választ ad a hazai üzleti élet meghatározó szereplőivel zajló esemény, az Agile Enterprise Summit, június 9-én. Az eseményen a Magyar Telekom, OTP, Lufthansa Systems és az NN Biztosító vezetői és szakértői vesznek részt.

Hogyan zajlott az átalakulás a legnagyobb hazai cégeknél és milyen kézzelfogható eredményeket hozott? Hogyan lehet megküzdeni az ismeretlen, eddig nem tapasztalt jelenségekkel, új piaci környezettel? Többek között a fenti kérdésekre is választ ad a hazai üzleti élet meghatározó szereplőivel zajló esemény, az Agile Enterprise Summit, június 9-én.  Az eseményen a Magyar Telekom, OTP, Lufthansa Systems és az NN Biztosító vezetői és szakértői vesznek részt.

Június 9-én, online követhető délutáni szakmai eseményen, az Agile Enterprise Summit-on különböző szempontok szerint ismerhetjük meg az agilis transzformációs tapasztalatokat. Többek között Rékasi Tibor (vezérigazgató, Magyar Telekom), Csányi Péter (vezérigazgató-helyettes, OTP), Csiszár Zoltán (cégvezető, Lufthansa Systems Hungary) és Holló Bence (elnök-vezérigazgató, NN Biztosító) osztja meg vezetői tapasztalatát. Róna Dániel (partner, McKinsey) moderálásával megtudhatjuk, hogy a nagyvállalati transzformáció akkor lehet sikeres, ha a vezetőtől indul el, aki a változások motorjává válik.

Hallhatunk még arról is, hogy miképp látja mindezt a HR, az üzleti oldal, az operatív vezetés, vagy épp az agilis transzformációért felelős vezető, valamint megismerhetjük négy különböző szakterület agilis működését és sikeresen leszállított innovatív megoldásait.

A szakmai délutánt az átalakuló vállalatok kezdeti tapasztalatait tágabb kontextusba tevő, jövőbe mutató kerekasztal zárja. Friedl Zsuzsanna, (Chief People Officer, Magyar Telekom), Dr. Zolnay Judit (vezérigazgató, Metlife), Balogh Péter (vezérigazgató, Baconsult) és Kovach Anton (alapító vezérigazgató, Shiwaforce.com) olyan kérdésekre keresik a választ, mint hogy hogyan fognak működni a jövő nagyvállalatai, vagy milyen további lépései lehetnek az agilissá válásnak.

A szervezők várják azokat az érdeklődőket, akik kíváncsiak a nagyvállalati átalakulás tapasztalataira, agilis szakembereket, továbbá a cutting edge technológiákra és az agilis keretrendszerek alkalmazására nyitott fejlesztőket.

A rendezvény időpontja: 2021. június 9. 13:00-17:00

Az online rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://agileenterprisesummit.com/

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Telekom, vállalat