Használd ki ezt a szuper ingyenes szolgáltatás a Spotifyhoz!

Használd ki ezt a szuper ingyenes szolgáltatás a Spotifyhoz!
Az alábbi ingyenes webszolgáltatás segítségével egy virtuális szobában együtt hallgathatja barátaival azokat a Spotify-számokat, amelyek egyaránt tetszenek mindannyiuknak.

A Shared Spotify egy ingyenesen használható online webhely, ahol megtalálhatjuk a közös Spotify-dalokat a barátainkkal. Először be kell jelentkeznünk a Spotify-fiókunkkal, majd tetszés szerinti néven létrehozhatunk egy szobát. Ide meg is invitálhatjuk a barátainkat, persze ők is a Spotify-fiókjuk segítségével tudnak csatlakozni - írja a hvg.hu. A meghíváshoz ki kell másolnunk a szoba URL-jét, és ezt kell megosztanunk azzal, akit meg szeretnénk hívni. Amikor a barátunk csatlakozik, meglátjuk a nevét a szobában.

Ha már együtt vagyunk, akkor a weboldal beolvassa a szobához csatlakozó barátok összes számát, majd megmutatja a statisztikákat. Láthatjuk az összes dalt, ami nálunk is és a barátainknál is listában van, sőt akár külön lejátszási listát is létrehozhatunk ezekből a dalokból. Természetesen azokat a dalokat is láthatjuk, amelyeket kedvelnek a barátaink, mi viszont nem mentettük el ezeket. A Spotifyon kívül az Apple Musickal is működik az oldal, és az egész folyamata nagyon hasonló.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Spotify