Hamarosan megérkezik iPadre a WhatsApp alkalmazás

Hamarosan megérkezik iPadre a WhatsApp alkalmazás
Bár iPhone-on már hosszabb ideje használható a WhatsApp, a nagyobb testvér, az iPad valahogy kimaradt a kompatibilis eszközök listájáról. Hamarosan viszont más lehet a helyzet.

Ismét csak a WhatsApp fejlesztéseinek mélyére ásó WABetaInfo bukkant rá egy közelgő és nagyon várt újdonságra: hamarosan iPadre is elérhetővé válik az egyik legnépszerűbb csevegőszolgáltatás. Az említett forrás szerint a vállalat már dolgozik ezen a lehetőségen.

Úgy tudni, hogy az iPad-támogatás nem önálló frissítésként jelenik majd meg, hanem a többeszközös kompatibilitás részeként. Ez a többeszközös támogatás – ahogyan azt korábban már mi is megírtuk – négy különböző készüléket jelent, és a hang- és videohívások is működnek majd a négy összekapcsolt eszközön. E négy eszköz egyike lehet majd az iPad, és természetesen az androidos tabletek is.

Miután az új szolgáltatás még nincsen készen, csak találgatni lehet, mikor jut majd el a felhasználókhoz. Mindenesetre a WABetaInfo szerint már elkezdődött a belső tesztelés, azaz a funkciónak hamarosan meg kell jelennie a nyilvános bétaverziókban.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: iPad, Whatsapp