Hamarosan időzítve is SMS-ezhetünk

Hamarosan időzítve is SMS-ezhetünk
A Google már teszteli az Üzenetek alkalmazása új funkcióját, amely segítségével beállíthatjuk, az app mikor küldje el az adott SMS-ünket.

Bár manapság könnyű megfeledkezni róla, nem csak a Facebookhoz tartozó üzenetküldővel tarthatjuk ismerőseinkkel a kapcsolatot - írja a hvg.hu. Ott van például a Google Üzenetek (Messages) nevű alkalmazás is, amivel a jó öreg SMS-t küldhetjük nekik, vagy épp fizethetünk vele a parkolásért, fogadhatjuk rajta a bankszámlánkkal kapcsolatos értesítéseket, és így tovább.

Az appot folyamatosan frissíti a Google, és a jelek szerint hamarosan egy igen hasznos funkcióval bővülhet a program. Az Android Police arról ír, a cég időzített üzenetküldést kezdett el tesztelni, amivel beállíthatjuk, hogy egy elküldeni kívánt SMS-t mikor küldjön el a rendszer.

Akinél már megjelent a funkció, az a Küldés gombra hosszan rányomva hívhatja elő. Ilyenkor felugrik egy kis ablak, amiben négy opció közül választhatunk: három egy konkrét időpontot ajánl, a negyedikkel pedig beállíthatjuk az általunk preferált időpontot. A teljes cikk itt folytatódik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!