Ha eddig nem volt PayPal mobilappod, most érdemes beszerezni

Ha eddig nem volt PayPal mobilappod, most érdemes beszerezni
Szuper új eszközök és funkciók érkeztek a PayPal mobilappba. Az feltuningolt applikáció gyakorlatilag egy mobilbankra hasonlít.

Folyamatosan érkeznek az új funkciók a PayPal mobilos applikációjába. Nem csak a program megjelenése alakult át teljesen, hanem a felhasználók számára elérhető lehetőségek listája is szépen bővül – írja a hvg.hu a The Verge cikke alapján.

A belépéskor rögtön az egyenlegünkkel kapcsolatos információkat láthatjuk, függetlenül attól, hogy valódi vagy digitális pénz küldésére használjuk az applikációt. Mindez kiegészült egy kontaktlistával, melyen azok szerepelnek, akikkel leggyakrabban bonyolítunk pénzügyi tranzakciókat.

További hasznos új funkció, hogy az alkalmazáson keresztül akár már megtakarítási számlát is nyithatunk. Az ügyintézést a Synchrony amerikai pénzintézet bonyolítja, a megspórolt pénzt pedig a PayPal kezeli. Ez a funkció előreláthatólag csak a következő hónapokban válik elérhetővé, így egyelőre nem lehet tudni, hogy a felhasználóknak pontosan milyen lépéseket kell tenni, ha igénybe szeretnék venni a szolgáltatást.

Az funkciók kibővítése mellett az alkalmazás felülete is átalakult. A befizetési, adományozási és üzenetküldési funkciók új helyre költöztek. A kuponok és a hűségprogram-szolgáltatás pedig új menüben érhető el. Bár a sok változás némileg zavaró lehet a korábbi felhasználók számára, az újítások összességében megkönnyítik a felület használatát.

A PayPal kiadott közleményében egy új hűségprogram indulásáról is szó volt, melynek keretében a vásárlók több száz népszerű márka termékeit kedvezményesen szerezhetik majd be az appon keresztül.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!