HR és recruitment költségek: komoly kihívások előtt a vállalatok

HR és recruitment költségek: komoly kihívások előtt a vállalatok
A járvány következtében romló gazdasági kilátások sok céget arra kényszerítettek, hogy csökkentsék a toborzásra szánt kiadások összegét. A HR és recruitment költségek tervezése és kezelése egyre fontosabbá válik, ugyanakkor sok vállalat számára kihívást jelent.

A HR és recruitment költségek tervezése és kezelése az egyik legösszetettebb dolog a HR-ben. Kritikus fontosságú, hogy megbízhatóak legyenek a számok és valóban a tényleges költségeket tükrözzék. Sok szempontot kell figyelembe venni, az üzleti erőforrásigényektől kezdve a fluktuációig, a belső erőforrások ráfordításától a felhasznált csatornák és együttműködő partnerek költségéig.

A Talentuno most megjelent online, ingyenesen elérhető Toborzási költség kalkulátora ezt a feladatot igyekszik megkönnyíteni, segítségével néhány perc alatt kiszámítható, hogy mekkora toborzási büdzsére lesz szüksége a cégnek 2021-ben. A szintén bárki számára elérhető, könnyen szerkeszthető és testre szabható költségterv excel template abban segít, hogy ne maradjon ki semmi a tervekből, és az időt érdemi tervezéssel, ne pedig az Excel-táblák szerkesztésével kelljen tölteni. Költséghatékony toborzás lépésről lépésre útmutatójukban megosztanak néhány extra tippet, amelyek szintén jól jöhetnek a büdzsé tervezésénél.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: HR, munka