Google I/O 2013: komoly fejlesztések

Google I/O 2013: komoly fejlesztések
Magyar idő szerint hatkor kezdődött a Google idei konferenciájára. Elképesztően látványos keretek között komoly bejelentésekkel indult az idei esemény. A május 15 és 17 között zajló I/O a legújabb trendeket körvonalazza.

Az idei konferencia keynote előadását a Google élő közvetítésén is megnézhették az érdeklődők, a szerencsésebbek, mintegy 6000-en viszont személyesen is résztvehettek az idei Google I/O-n. A világ egyik legnagyobb vállalatához illő körülmények és bejelentések sokakat vonzottak idén is a rendezvényre.

Sofőr nélküli autók, gigabájtos internet, dugófigyelő Google maps, 50 országban Street View... Hangvezérlés, intelligens asszisztens és rengeteg Android inden téren. Knowledge Graph, intelligens rendszer, amelyek még azt is kitáláják, hogy mit kérdeznénk a feltett kérdés után. Ez lehet, hogy egy kicsit túlzás is, de már lengyelül is működik. Magyarul még nem.


Google+ rengeteg új funkció, Google Hangouts videócsevegés mindenkinek ingyen. IOS-re is. Csoportosan is. Kommunikáció, keresés alig.

Rengeteg Google Chromebook az oktatásban, Google Play for Education speciáli megoldás tanulni vágyóknak, Google apps. A Google oktatni akar.

Android store - tablet alkalmazások külön választva, Android mindenhol, minden eszközön.
Szinte semmi a Google Glass-ról, a szemüveg úgy tűnik még nem akkora hype. Csillogás, látványos videó prezentációk. Burkolt és kevésbe burkolt üzenetek a konkurenseknek 3 órán keresztül.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!