Gazdára talált a 110 milliós álomotthon, hamarosan jön a folytatás a Szerencsejáték Zrt. jóvoltából

Gazdára talált a 110 milliós álomotthon, hamarosan jön a folytatás a Szerencsejáték Zrt. jóvoltából
Egy álom vált valóra a Szerencsejáték Zrt. tavaly ősszel meghirdetett lakásnyeremény-játékával: a nemzeti lottótársaság egy 110 millió forint értékű budapesti lakást sorsolt ki, de további, összesen 27 millió forintos pénznyeremény is gazdára lelt. Az anonim nyertes már át is vehette a a 10. kerületi penthouse kulcsait.

Lottóvásárlással vált lakástulajdonossá egy szerencsés nyertes a Szerencsejáték Zrt. Játékoskártya kampányában, amelyben az OTP Ingatlan Zrt. volt a társaság kiemelt partnere. A Szerencsejáték Zrt. egy fél évszázados hagyomány felélesztésével tette még vonzóbbá hűségprogramját. Az akcióban minden Játékoskártya-birtokos részt vehetett, aki egy szelvényen minimum 1000 forint értékben vásárolt számsorsjátékot vagy fogadást.

A fél éves játék március 3-án zárult le, majd a március 7-i sorsoláson több mint 620 ezer egyedi játékos közül került ki a szerencsés nyertes. Őt Mager Andrea elnök vezérigazgató személyesen köszöntötte, és jelképesen átadta neki a penthouse-jellegű lakást.

A hatalmas sikert jelzi, hogy a lakásnyeremény-kampány elmúlt 7 hónapjában a játékosok összesen több mint 12 millió pontot szereztek (az 1000 forint feletti vásárlás 1 pontot ér), a kártyatulajdonosok száma pedig átlépte az 1 millió 400 ezer főt. A legtöbb pontot az ötöslottóval gyűjtötték, második és harmadik helyen pedig a hatoslottó és az Eurojackpot végzett fej-fej mellett.

Még idén jön a folytatás

A Játékoskártya – lakásnyeremény kampány az elmúlt évtized egyik legnagyobb értékű nyereményjátéka. Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. kereskedelmi igazgatója kiemelte: “A tavaly augusztusban elindított nyereményjátékkal a hűséges játékosainknak szerettünk volna kedvezni, egyszersmind megünnepelni azt, hogy a lakásnyeremény-akció kezdetéig egymillió játékos csatlakozott a Játékoskártya programunkhoz.”

A nemzeti lottótársaság kereskedelmi vezetője hozzátette, az OTP bankkal közösen meghirdetett lakásnyeremény-játék sikerét mutatja az is, hogy az elmúlt fél évben mintegy 30 százalékkal növekedett a kártyabirtokosok száma, ami terveik szerint az év végére akár a 2 millió főt is elérheti.

“Szeretném bejelenteni, hogy még az idén, várhatóan ősszel egy újabb közös akciót tervezünk, amelynek ismét egy lakás lesz a fődíja” - emelte ki Bánhegyi Zsófia.

Dorogi Zoltán, az OTP Ingatlan Zrt. vezérigazgatója hozzátette: “A lakás, lakástulajdon kiemelt érték, amely különleges szereppel bír a magyarok életében. Az OTP Ingatlan Zrt. komoly tapasztalattal rendelkezik a jó minőségű, kényelmes lakásfejlesztések megvalósításában. A több évtizedes tapasztalat, az elkötelezett, stabil beruházói háttér garancia az értékteremtésre, és megalapozza a hosszú távú értékmegőrzést. Örömmel csatlakoztunk a Szerencsejáték Zrt. Kezdeményezéséhez. Bízunk benne, hogy a Somfa Liget lakóparkban található nyereménylakás új tulajdonosa örömét leli majd az ingatlanban, és valódi otthonaként fogja szeretni.”

Mobilapp is érkezik a játékosoknak

A 2017-ben bevezetett Játékoskártya továbbfejlesztésével, illetve az új funkciók bevezetésével a Szerencsejáték Zrt. Magyarország egyik legnagyobb hűségprogramját igyekszik létrehozni a következő években.

A kártyabirtokosok nemcsak kényelmesebben, hanem személyre szóló figyelem mellett vehetik igénybe a nemzeti lottótársaság szolgáltatásait. A kártya továbbá abban is segíti őket, hogy a szerencsejáték valóban játék maradhasson.

A Szerencsejáték Zrt. emellett hamarosan egy olyan mobilapplikációt is a játékosok rendelkezésére bocsát, ami a lottózók igényeihez és a nemzetközi trendekhez igazodik majd.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Rónyai Júlia

Londonban végeztem nemzetközi kapcsolatok, illetve nemzetközi újságírás szakon. Szabadúszó újságíró, kreatív szövegíró és podcast műsorvezető vagyok, többek közt a Digital Hungary, a HVG és a …