Frissítés érkezett a Chrome böngészőre!

Frissítés érkezett a Chrome böngészőre!
A Chrome böngészőhöz is elérhetők úgynevezett widgetek, de az újabbak nem működtek jól. A keresőcég mostanra javította a hibákat.

Megjelent a 95-ös verziószámú Chrome, mellyel a böngészőhöz újonnan tervezett widgetek (ablakok) hibáját is javította a kiadó Google – szúrta ki az Android Police.

A widgetek amolyan hasznos kiegészítők, amikkel extra információt lehet megjeleníteni a képernyőn. Erre az androidos Chrome-nál eddig is adott volt a lehetőség, de az új widgeteknél valami nem volt rendben. Így a funkció sem működött úgy, ahogy kellett volna. Ezt most hárította el a keresőcég.

Az új widgetek különböző feladatokat látnak el: az egyikkel gyorsabban érhető el a Google kereső, az inkognitó mód és a hangalapú keresés, egy másikkal pedig a programba épített dinós játék hozható be, gombnyomásra. Az új ablakok mellett természetesen a régiek is megtalálhatók az appban.

A Google azután vette fontolóra a Chrome-hoz tartozó widgetek átalakítását, hogy az Apple is behozta ezt a kis apróságot a rendszerébe.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Chrome, frissítés