Felhőalapú biztonsági csomagokkal bővült az ESET portfóliója

Felhőalapú biztonsági csomagokkal bővült az ESET portfóliója
Az elmúlt hónapokban rengeteg változás történt az üzleti életen belül és kívül egyaránt; sok szolgáltatás és folyamat ma már a felhőben létezik, és nincs fizikailag jelen a munkahelyen.

Ez számos előnnyel jár a szervezetek számára, ugyanakkor a nagyszámú különféle konzol kezelése nehézkes feladat lehet – különösen a védelem szempontjából. A távoli munkavégzésre való átállással a vállalatok még kiszolgáltatottabbakká válnak a támadásoknak; emiatt vált az eddigieknél is fontosabbá a hálózati védelem valós idejű átláthatósága, amely lehetővé teszi a gyors reagálást és az észlelt fenyegetések kivédését.

Az ESET a trendek elmozdulására reagálva bevezette új ESET PROTECT termékcsomagjait, amelyekkel a felhőalapú szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt.

A kis- és középvállalkozások számára az új termékcsomagok talán legnagyobb előnye az ESET PROTECT Cloud biztonsági menedzsment felület, amely lehetővé teszi az ESET széleskörű biztonsági megoldásainak gyors és egyszerű telepítését, konfigurálását és központi kezelését – mindezt egy helyről - írják.

Az ESET PROTECT Cloud segítségével egyszerűvé és átláthatóvá válhat a céges biztonság:

• Biztosítja a hálózat teljes átláthatóságát, beleértve a helyi és távoli eszközöket is.

• A rendszergazdák megtekinthetik és kezelhetik a hálózatba telepített ESET védelmi szoftver által jelentett összes észlelést, és exportálhatják is ezeket – más naplóadatokkal együtt – a biztonsági információ- és eseménymenedzsment (SIEM) eszközökbe.

• Ezen túlmenően a rendszergazdák eszközszintű információkhoz is hozzáférhetnek a hardver- és szoftverleltár segítségével, ezzel biztosítva a teljes helyzetismeretet.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: ESET, biztonság