Ezzel a telefonnal pénzt lehet keresni!

Ezzel a telefonnal pénzt lehet keresni!
A ZmBIZI egy egészen kis méretű vállalkozás, de már a második telefonját adja ki. Az újabb verzió okosabb és a gyártó szerint még pénzt is hozhat a konyhára.

Mindössze ezer darabot tudott értékesíteni első generációs okostelefonjából egy amerikai startup, a ZmBIZI, amely ezért úgy gondolta: az újabb készülékük mellé zsebpénzt is adnak a vásárlónak. Na, persze ne óriási összegekre gondoljunk, a Phone Arena szerint havonta nagyjából 10 dollár (kb. 3 ezer forint) folyhat be a tulajdonos számlájára.

Ezért cserébe az újszerű márkáját újszerű modellel építeni kívánó gyártó annyit kér, hogy a felhasználó népszerűsítse az androidos eszközt és azt az ökoszisztémát, amelyre a cég építkezik.

A gyártó egyébként más különlegeséggel is készül. Akik beruháznak az új eszközre, a Z2-re, egy évre szóló felhős tárhelyet, lopásra kiterjesztett garanciát és vírusirtó programokat kapnak is a pénzükért, továbbá headsetet és töltőt – újabban ezek már nincsenek ott a készülékek dobozában, de a ZmBIZI nem ezen az úton jár.

A mobil felszereltségét tekintve egy középkategóriás eszköz (8 GB RAM, 64 megapixeles főkamera, hogy néhány jellemzőt említsünk), és nem mellesleg POS-terminálként is használható. Utóbbi funkció viszont első körben kizárólag az Egyesült Államokban működik és csak Visa kártyával.

(hvg.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: ZmBIZI, mobil