Ezeket a telefonokat imádják most legjobban az amerikaiak

Ezeket a telefonokat imádják most legjobban az amerikaiak
Amennyire keresztbe tett a váratlan koronavírus-járvány a Galaxy S20-aknak, oly magabiztosan hasítanak az utód, a Galaxy S21-család tagjai a világ óriási okostelefon-piacán, az Egyesült Államokban.

Jóval több (háromszor annyi) Galaxy S21 talált gazdára időarányosan az Egyesült Államokban, mint Galaxy S20 az előző évben. Mindez akkor történik, amikor a rivális iPhone 12 népszerűsége is hihetetlenül nagy az amerikaiak körében.

A Strategy Analytics legfrissebb jelentéséből viszont az is kiderül, hogy a legdrágább modell, a Galaxy S21 Ultra teszi ki az amerikai értékesítés több mint 40 százalékát. Más szavakkal, az amerikai felhasználók által vásárolt Galaxy S21 telefonokból szinte minden második az Ultra, ami nemcsak a legtöbb funkciót tartalmazó eszköz, hanem a legdrágább is. A sikerhez az is hozzájárulhatott, hogy a Samsung ezúttal változtatott a megszokott ütemezésen, és február helyett már január közepén bemutatta újdonságait, több időt biztosítva nekik a piacon.

A Galaxy S21 Ultra számos exkluzív funkcióval rendelkezik, de talán a legvonzóbb mind között sokak számára az S Pen támogatása. Az érinzőceruza lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy természetesebben írhassanak és rajzolhassanak a képernyőre. Ilyen digitális toll ezidáig csak a Note sorozathoz járt, és sokan annak jelzését vették észre aban, hogy a Galaxy S soroztahoz is megérkezett, hogy a Samsung a Note-sorozat megölését tervezi, Mindenesetre a vállalat nemrégiben megerősítette, hogy nincsenek ilyen tervei, de a pakliban azért benne van, hogy idén nem lesz új modell.

 

Iratkozz fel Te is!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: mobil, okostelefon