Ezek lettek 2021 legjobb androidos alkalmazásai Magyarországon! Te melyiket használod?

Ezek lettek 2021 legjobb androidos alkalmazásai Magyarországon! Te melyiket használod?
Hagyomány, hogy a Google az év végéhez közeledve kihirdeti, melyik országban melyik androidos alkalmazások és játékok voltak a legjobbak az adott évben. A cég szerdán közzétette, Magyarországon melyik appok érdemelték ki a legjobb jelzőt.

A Google idén nem fontossági, hanem ABC-sorrendben tette közzé, mely alkalmazások kerültek fel a Play áruház éves összesítésű toplistájára. Ezúttal összesen 27 app fért a válogatásba - vette észre a hvg.hu.

Az egyik legismertebb ezek közül a Clubhouse. A beszélgetéseket újra divatba hozó alkalmazás a globális piacon is nagyot futott, Magyarországra pedig 2021 májusában érkezett meg az androidos felhasználók számára elérhető verzió.

Nem lehet nagy meglepetés a koronavírus-járvány második évében az sem, hogy a Balance nevű alkalmazás is felkerült a Google listájára. Az app a felhasználó igényeit figyelmebe véve állít össze egy meditációs programot, hogy nyugodtabban aludhassunk és kevesebb legyen bennünk a stressz okozta feszültség. De a Balance-hez hasonlóan segít a meditációban a Meditation for Sleep and Calm, ami szintén bekerült a legjobbak közé.

A Google szerint a magyar piacon a játékok közül egyértelműen a Pokémon UNITE lett a legkedveltebb.

A cég az alkalmazásoktól eltérően az év legjobbjainak választott játékokat már különböző kategóriákba sorolta, így ezek alapján,

 

 

A magyarországi legjobb appok teljes listáját itt, a hazai legjobb játékokét pedig itt lehet megtalálni.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!