Ezek az Apple idei legjobb alkalmazásai! Te melyiket használod?

Ezek az Apple idei legjobb alkalmazásai! Te melyiket használod?
Minden évben listába szedi a kiemelkedőnek számító (de nem csak iPhone-os) alkalmazásait az Apple. A 2020-as kiadás több okból is érdekes.

Ahogy a Google, úgy az Apple is kihirdette, mely, a platformjára elérhető alkalmazásokat szerették idén legjobban a felhasználók. Az App Store Best of 2020 című toplistában összesen 15 szoftvernek jutott hely, játékoknak és az időtöltést más módon segítőknek is, de kreatív új programokból sincs hiány - írja a hvg.hu.

Az összeállítás különlegessége, hogy a megnevezett appok otthoni körülmények közt is jól használhatók, például karantén alatti időszakban. Az iPhone-os kategória abszolút győztese a testmozgást segítő Wakeout, mely kifejezetten azoknak készült, akiknek nincs idejük, vagy nem akarnak edzőterembe járni. A program a lakásban/irodában elérhető berendezésekre támaszkodva mutat könnyen elvégezhető gyakorlatokat, nőknek és férfiaknak egyaránt. A szoftver használata ingyenes.

A gyártó Arcade játékszolgáltatásánál a Sneaky Sasquatch győzött, melyben egy mókás nagylábúval (sasquatch-csal) kell ellopni tárgyakat a kirándulóktól. A játékosnak az emberek ruháit is kölcsön kell vennie, hogy “beépüljön”, illetve olyan dolgokat kell csináljon, amikkel nem szúr szemet a jelenléte. A fejlesztés iPadre is elérhető, de ahhoz, hogy letöltse, elő kell fizetnie az Apple Arcade havidíjas szolgáltatásra. A teljes cikk itt folytatódik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Apple, alkalmazás, mobil