Ezek a legjobb magyar alkalmazások Huawei telefonokra

Ezek a legjobb magyar alkalmazások Huawei telefonokra
A Huawei gőzerővel fejleszti saját mobilos ökoszisztémáját, amely villámgyorsan került minden szempontból a legjobbak közé. A HMS-ben ráadásul már magyar alkalmazásokból is bőven található, meg is mutatjuk ezek toplistáját.

A Huawei egyértelműen a világ egyik legjobb mobilos kínálatával rendelkezik hardveres téren - írja a Hvg.hu. A jelenlegi P40 család tagjai, valamint a Huawei többi okostelefon szériája és tabletei széles célközönségnek nyújtanak minőségi és erős készülékeket a belépő szinttől a csúcskategóriáig. Azonban egy mobil önmagában még akkor sem teljes, ha a lehető legjobb hardverek hajtják, prémium kamerákkal és csodaszép kijelzővel rendelkezik: ezek tökéletes kihasználásához ugyanis kell egy minden szinten passzoló, mindenre választ adó szoftveres ökoszisztéma.

A Huawei saját szoftverkörnyezetét Huawei Mobile Services (HMS) néven hozta létre: sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy megjelenése után nem sokkal már a világ harmadik legelterjedtebb app-rendszere, jelenleg több mint 170 országban van jelen, havi több mint 700 millió aktív felhasználóval rendelkezik, az alkalmazásokat 1,6 milliónál is több fejlesztő készíti. Amikor a fejlesztők által elkészült appok átesnek a Huawei gondos vizsgálatán, bekerülnek az AppGallery, a Huawei saját alkalmazás – áruházának a kínálatába, amely biztonságos, jól kereshető, rendszerezett formában teszi elérhetővé a Huawei eszközökre elérhető appokat. Világszerte már minden negyedik Huawei eszközön a HMS környezetét találjuk és minden harmadik újonnan eladott mobilt ez az ökoszisztéma szolgál ki. Magyarországon is népszerű a rendszer, hiszen fél év alatt több mint 15 százalékkal nőtt az AppGalleryt használók száma, amelyben már félmilliónál is több magyar felhasználói látogatást regisztráltak.

A jelenleg 60 ezret is meghaladó app-kínálat nemzetközi szinten hihetetlen sebességgel bővül, de magyar fejlesztők által készített alkalmazásokból is napról-napra kerülnek fel újak. Épp ezért mindegy, hogy valamilyen helyi igényre keresünk megoldást például egy menetrend vagy moziműsor segítségével, vagy valamilyen világméretű közösségi szolgáltatást, képmegosztót, segédprogramot használnánk, ezeket megtalálhatjuk az AppGalleryben. A teljes cikk itt folytatódik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!