Ez lesz az újabb telefonos őrület? – mutatjuk a színváltós mobilt

Ez lesz az újabb telefonos őrület? – mutatjuk a színváltós mobilt
Az eszköz a OnePlus találmánya és még valódi értelme is van, hiszen a színváltáshoz funkció is köthető.

Nyilván vannak, akiknek a 30 évvel ezelőtt nagyon menő színváltós kisautók ugranak be egyből, de semmi forróvizes kúra nem kell a nem túl kreatívan OnePlus 8T Concept-nek elnevezett telefonkoncepció működtetéséhez.

Nem muszáj, de lehet értelme

Valójában arról van szó, hogy a készülék hátoldala lesz képes kékből ezüstre váltani és vice versa, ahogyan az a fenti képen látszik. A dologban a pláne az, hogy a színváltást bizonyos funkciókhoz köthetjük. Például a bejövő üzenetek, vagy hívások jelzésére is használhatjuk.

Egyelőre csak mutiba készült

A hírtől egyébként nem kell annyira lázba jönni, a „concept” névvel ellátott telefonok gyakran nem kerülnek gyártásba, sok esetben egy későbbi tervezési fázis előszondázását jelentik csupán. Magyarán ezekkel az ötletparádékkal azt vizsgálják, hogy miként reagálnak rá a vásárlók és ez alapján döntik el, hogy egyáltalán elgondolkodjanak-e a sorozatgyártásán. Szóval lehet, hogy pár éven belül a boltok polcairól mosolyognak ránk a színváltós telefonok, de az is lehetséges, hogy most hallottunk róluk utoljára.

(via Mashable)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Lóska Márton

Fiatal voltam és kellett a pénz, ezért relatíve korán beszálltam az internetes újságírásba, ami folyamatosan változott az évek alatt, ahogyan a net is (emlékeztek még a Facebook előtti időkre?!). Most …


Címkék: OnePlus, mobil