Ez az új netes őrület: Alkossuk újra a régi fotókat!

Ez az új netes őrület: Alkossuk újra a régi fotókat!
Az együtt töltött családi pillanatok remek lehetőséget adnak arra, hogy családi fotókat nézegessünk. De miért ne készíthetnénk el együtt újra egy régi kedvencet?

Egyre népszerűbb a közösségi oldalakon, hogy sokan újra elkészítenek egy-egy régi családi fotót, vagy megörökítenek sok évvel később egy olyan meghatározó vagy vicces pillanatot, amire szívesen emlékeznek. Ez a jelenség a hírességekhez is eljutott, akik sorra posztolják a régi és új fotók montázsait.

„Az egyik legnépszerűbb nosztalgikus program a családi fotók nézegetése és újabban egyre népszerűbb, hogy a régi családi fotókat évekkel később újraalkotják a családtagok. Számos vicces pillanat születhet ebből, ami szintén összehozza a rokonokat, például amikor apró gyerekként a szülők karjában pózolunk, majd 20-30 évvel később megpróbáljuk ugyanezt a képet elkészíteni. Minél autentikusabb a friss fotó, annál viccesebb a montázs. A közösségi oldalakon ráadásul ezek az akkor és most típusú képek virálisan terjednek” - mondta el Lakatos Áron kommunikációs menedzser.

Sztárok csatlakoztak a kezdeményezéshez

Az egyik legnépszerűbb hazai szörpmárka fennállásának 30. évfordulójára egy nem mindennapi nyereményjátékot hirdetett ennek kapcsán, amibe hírességek is bekapcsolódtak.

„Arra buzdítjuk a családokat, hogy álljanak össze és készítsenek el egy régi fotót újra, majd lássák el a #pölöskei30 megjelöléssel és vegyenek részt a december 20. és január 7. között tartó nyereményjátékunkon. A Pölöskei szörp immár több, mint 30 éve a családok asztalán színesíti a boldog pillanatokat, ennek apropóján hívjuk most játékra a családokat. A kampányhoz már több ismert ember és influenszer is csatlakozott, akik családjukkal, testvérükkel, rokonaikkal vagy épp a házi kedvencükkel közös fotójukat készítették el újra. Remek képeket készített többek között Majoros Hajnalka, Tápai Szabina, Tücsi, Kőnig Anna vagy épp Ponekker Virág” - fejtette ki Lakatos Áron, a Pölöskei szörp kommunikációs menedzsere.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: fotó