Ez a telefon elpusztítja a baktériumokat

Ez a telefon elpusztítja a baktériumokat
Már a specifikációi is figyelemre méltók az Ulefone legújabb 5G-s telefonjának, ráadásul van egy különlegessége, amit nem fognak kedvelni a baktériumok.

Az Ulefone Armor 12 nem egy „egyszerű”, strapabíró, ám mutatós 5G-s telefon, van ugyanis egy különlegessége. A gyártója kompozit ezüstion keverékkel vonta be a hátlapját, így a készülék nem lesz baktériumtanya, ugyanis – állítja a gyártó Ulefone – elpusztítja a baktériumok 99,9 százalékát - írja a hvg.hu.

A készülék specifikációi is kellemesek (a 400 dolláros, azaz nagyjából 123 ezer forintos árhoz viszonyítva). A 6,52”-es kijelzőn vízcsepp kivágás mögé rejtették a szelfikamerát. A motorháztető alatt MediaTek Dimensity 700 lapkakészlet dolgozik, amely az 5G-s kapcsolatért is felel. 8 GB-nyi a RAM és 128 GB a belső tárhely. A telefon hátoldalán négyes kamerarendszer található: 48 MP-es a főkamera, van egy 8 MP-es ultraszéles kamera, egy 2 MP-es makroérzékelő és egy ugyancsak 2 MP-es mélységérzékelő.

Az akkumulátor tekintélyes, 5180 mAh-s, ami azt jelenti, hogy nem fog hamar lemerülni az eszköz. Támogatja a 18 W-os vezetékes és a 15 W-os vezeték nélküli töltést. Van ujjlenyomat-olvasó is, de akár arcazonosító is használható az Android 11-gyel érkező készüléken. Érdekessége még, hogy fejhallgató nélkül is lehet használni az FM rádió funkciót.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: mobil