Exkluzív termékbemutatót tart a Huawei a Westend City Centerben

Exkluzív termékbemutatót tart a Huawei a Westend City Centerben
Egyedülálló termékbemutató rendezvényt tart a Westend City Centerben található Vodafone üzletben június 15-én, 15.00-kor a Huawei Technologies legújabb zászlóshajó készüléke, a HUAWEI P60 Pro kapcsán. Az eseményen az érdeklődők személyesen próbálhatják ki a gyártó legújabb, az iparágban úttörő fejlesztésekkel és megoldásokkal felszerelt csúcskészülékét.

Június 15-én, 15 órakor a Westend City Centerben található Vodafone üzletben a HUAWEI P60 Pro bemutató eseményén lehetőség nyílik személyesen kipróbálni és megismerkedni a HUAWEI legújabb csúcskészülékével. A rendezvényen a résztvevők kipróbálhatják a P60 Pro kiemelkedő fotós képességeit és innovatív funkcióit – többek között a piacon elsőként többlencsés Ultra Lighting telefotó kamerát és az újratervezett optikai rendszert, F1.4-F4.0 automatikusan állítható fizikai rekesznyílással –, melyek egyedülálló felhasználói élményt nyújtanak. Emellett a helyszínen jelenlévő szakértők minden kérdésre választ adnak, és segítenek a telefon beállításában és használatában.

Az esemény részletei:

Dátum, időpont: 2023. június 15. (csütörtök), 15.00
Helyszín: Westend City Center, Vodafone üzlet (Budapest, Váci út 1-3.)

Azoknak az érdeklődőknek, akik a bemutató esemény napján a Westendben található Vodafone üzletben megvásárolják a HUAWEI P60 Pro-t, meglepetéssel kedveskedik a gyártó: minden vásárlónak exkluzív ajándékdobozt és egy HUAWEI pulóvert ad. Ezenfelül ha aznap bármilyen egyéb HUAWEI terméket vásárolnak a helyszínen, ajándékdobozzal lehetnek gazdagabbak.

Az eseményen való részvételhez nincs szükség előzetes regisztrációra.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!