Elon Musk otthagyná munkáját, hogy influenszer lehessen

Elon Musk otthagyná munkáját, hogy influenszer lehessen
Elon Musk ismét olyat posztolt a Twitteren, amiről nem lehet eldönteni, hogy megint csak trollkodik vagy komolyan gondolja a kérdést.

Novemberben Elon Musk, a Tesla és a SpaceX feje nagy bombát dobott be, amikor a Twitteren kérdezte meg követőit, hogy eladja-e a Tesla részvények tíz százalékát. Miután követői megszavazták, valóban megvált 12 milliárd dollárnyi részvénytől.

A Reuters most arról ír, hogy a világ leggazdagabb üzletembere kacérkodik gondolattal, hogy otthagyja munkahelyeit és teljes állású influenszernek áll. A találgatás alapjául Musk egy újabb Twitter posztja szolgált, melyben arról kérdezte követőit, mit szólnának döntéséhez – írta meg a 24.hu.

 

Elon Musk korábban többször beszélt arról, hogy rengeteget dolgozik, egy januári konferencián viszont még azt nyilatkozta, hogy akár évekig a Tesla vezérigazgatója maradhat.

Mivel a milliárdos rendszeresen trollkodik a közösségi médiában, így egyelőre eldönthetetlen, hogy mostani felvetését komolyan gondolja-e, vagy csak egy újabb nagy port kavaró heccnek szánja.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!