Elon Musk elárulta, hogy milyen kriptovalutákban tartja megtakarításait

Elon Musk elárulta, hogy milyen kriptovalutákban tartja megtakarításait
A Tesla vezetője ismét kiemelte, hogy alapvetően támogatja a bitcoint, és hogy a Tesla mellett a másik általa vezetett cég, a SpaceX is a vezető kriptovalutába fektette a vállalati készpénztartalékainak egy részét.

Bár ez utóbbit már korábban is sejteni lehetett, ez volt az első alkalom, hogy ez hivatalosan is megerősítést nyert - írja a Kriptoakadémia.

Musk emellett azt is elárulta, hogy milyen eszközökből áll személyes befektetési portfóliója. Ezek első két helyén nem meglepő módon a saját vállalatainak, tehát a Teslának és a SpaceX-nek a részvényei vannak, de ezek mellett még 3 kriptovalutát, a bitcoint, a dogecoint és az ethereumot is kiemelte. Ez utóbbiak közül az általa korábban még nem említett ETH számított meglepetésnek, aminek árfolyama tegnap a BTC-vel párhuzamosan emelkedett.

A piac tehát szerda este új lendületet kapott, ami éppen egy kulcsfontosságú pillanatban következet be, hiszen a bitcoin árfolyama három nappal ezelőtt már benézett a kritikusnak tekinthető 30 000 dolláros szint alá is.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!