Eljött az ideje, hogy kihozd a legjobbat magadból: emeld magasabb szintre az edzésterved a HONOR Watch 4 segítségével

Eljött az ideje, hogy kihozd a legjobbat magadból: emeld magasabb szintre az edzésterved a HONOR Watch 4 segítségével
A HONOR ma bejelentette a HONOR Watch 4-et, a viselhető HONOR készülékek legújabb tagját. Stílusos formatervezés, precíz funkciók, egy nagy, akár 60Hz-es képfrissítésre is képes, 1,75″-os színes AMOLED kijelző jellemzik amellett, hogy Bluetooth hívásokra is alkalmas. Mindehhez egy akár 14 napot is bíró akkumulátor[1] társul, amivel tökéletes társ a fittség nyomon követésére bárhol, bármikor.

Nagy és mindig bekapcsolt kijelző egy kecses vázon
A HONOR Watch 4 nagy, 1,75"-os színes, mindig bekapcsolt AMOLED kijelzője 120Hz-es érintéses mintavételezési rátára képes, amivel kristálytisztán biztosít a felhasználóknak hozzáférést üzeneteikhez és értesítéseikhez, bárhol is legyenek. A 6-os szériás alumíniumötvözetből készített áramvonalas vázzal rendelkező okosóra minden sarka lekerekített, és személyre szabható a két pár kényelmes, szilikon gumi pántok egyikével, amelyek edzés után is szárazak maradnak. Már megjelenéskor 300 egyedi óralap érhető el a készülékre, így a HONOR Watch 4 kiegészítőin keresztül lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kifejezzék egyéniségüket.

Maradj kapcsolatban a világgal a Bluetooth hívással és hosszú üzemidejű akkumulátorral
A készülékben egy 451mAh-s akkumulátor van, ami akár 14 napos használati időt biztosít tipikus használat mellett. A HONOR Watch 4 egy teljes kommunikációs központtal is el van látva, ami támogatja a Bluetooth hívásokat. Az okostelefon és az okosóra párosítása után nem csak hívásokat lehet fogadni és elutasítani, hanem az üzenetek is könnyedén megválaszolhatóak.

Sokoldalú fitnesztárs
A HONOR Watch 4 olyan funkciókkal érkezik, amelyek hatékonyabbá teszik az edzéseket. Az okosórán vagy a HONOR Health appon keresztül megtekinthető az elégetett kalóriákat grammnyi zsírban megadva, így pontosabban értelmezhető a testmozgás hatása. A készülék a felhasználók fitneszkorát is meg tudja becsülni amellett, hogy szakzsargon nélkül összegzi a teljesítmény és egyéb tényezők alapján a fittséget. Az okosóra alatti optikai mikrolencsék MI algoritmusokkal együtt figyelik[5] pontosan és folyamatosan a pulzust, hogy időben szóljon a rendszer, ha bármilyen zavart érzékel. A stressz, az oxigéntelítettség (SpO2) [6], az alvásminőség és a menstruációs ciklusok mind nyomon követhetők és áttekinthetők a készülék, valamint a társalkalmazás segítségével.

Szín, árazás és elérhetőség
A HONOR Watch 4 arany és fekete színekben7 érhető el 58 790 Ft-ért az eMAG, 59 999 Ft-ért a MediaMarkt (arany, fekete), 56 041 Ft-ért a Yettel és 59 900 Ft-ért a Telekom kínálatából.

Egyéb információk a HONOR honlapján: https://www.hihonor.com/hu/wearables/honor-watch-4/

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Honor, edzés, okosóra