Ekkor mutatják be az iPhone 14-et!

Ekkor mutatják be az iPhone 14-et!
A hagyományoknak megfelelően szeptemberben mutatkozik be az újabb széria, ami heteken belül a boltokba is megérkezhet.

Az iPhone 14-ről már a 13-as modell megjelenése előtt elkezdtek pletykálni, melyek óriási változásokról ugyan nem, sokkal inkább praktikus újításokról szólnak - írja a leet.hu. Többek között a drágábbik változatokban eltűnhet a képernyőbe lógó notch, így az Androidos riválisok után pár évvel az Apple is belép a kivágott szigetecskék korszakába. Érdekes szóbeszéd még, hogy kivezethetik a mini változatot, ami az SE-széria árnyékában nem volna annyira meglepő.

Most pedig már azt is tudhatjuk, hogy mindezek mikor derülnek ki, vagy cáfolódnak meg hivatalosan, köszönhetően a Bloomberg általában jól értesült újságírójának, Mark Gurmannak. A szakértő belsős információkra hivatkozva úgy tudja, hogy a cupertinói vállalat szeptember 7-én rántja majd le a leplet az új készülékeiről, köztük is az újabb iPhone-okról.

Ez elég reális időpontnak tűnik, tekintve, hogy az Apple jellemzően mindig szeptember elején-közepén tartja a nagyszabású bemutatóját. Gurman azonban azt is tudni véli, hogy mikor kerülnek kereskedelmi forgalomba az iPhone 14-esek; szerinte nem sokkal az eseményt követően, szeptember 16-án fogjuk megtalálni az új telefonokat a boltokban. Ez azt jelentené, hogy az új készülékek szinte napra pontosan akkor kerül forgalomba, amikor az elődje, az iPhone 13.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: iPhone 14