Ekkor indul a megújult Szerencsekerék!

Ekkor indul a megújult Szerencsekerék!
Július 19-től megújult formában kerül képernyőre minden idők egyik legsikeresebb televíziós vetélkedője, a Szerencsekerék a TV2-n. A műsorvezető Kasza Tibi várja majd a játékosokat és a nézőket, segítőpartnere, a betűket felfedő szerencselány pedig Sydney van den Bosch lesz majd. A műsorban olyan ismert emberek is feltűnnek majd, mint Kiss Ramóna, Király Viktor, Gianni vagy Pápai Joci.

A 21. századi néző igényekhez alkalmazkodva tér vissza a képernyőre július 19-től a legendás Szerencsekerék. Kasza Tibihez civil és ismert emberek is érkeznek majd hogy szerencsét próbáljanak és megküzdjenek a feladványokkal. A betűket felfedő szerencselány az új évadban Sydney van den Bosch lesz majd.

- Sok sztorizás, jó hangulat és nevetés várható, és a játékosokról is sokat tudhatnak majd meg a nézők - mondta Kasza Tibi. – A Szerencsekerék egy olyan műsor lesz, amely több generáció számára is érdekes lehet, és összehozza a családokat a képernyő előtt. Korábban nagyon szerettem, és a legjobb időzítés most visszahozni, az egész világon népszerű.

Sydney még meg sem született, amikor a Szerencsekerék útjára indult Magyarországon.

- Nagyon örülök, hogy engem választottak erre a feladatra, és én is a részese lehetek egy olyan ikonikus műsor történetének, amelyet anno mindenki nézett és szeretett. Megtisztelő, hogy Prokopp Dóra nyomdokaiba léphetek, igyekszem majd maximálisan helyt állni ebben az új szerepkörben. Tibivel szerintem könnyen megtaláltuk a közös hangot, úgyhogy humorban és jókedvben biztosan nem lesz hiány – árulta el Sydney.

A műsor hetente öt adással jelentkezik hétköznap esténként 20.40-től a TV2 képernyőjén. A nézők a civileken túl olyan ismert emberekkel is találkozhatnak majd a játékosok között, mint Kiss Ramóna vagy éppen Schobert Norbi.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: szerencsekerék