Ehető Nokia telefonnal ünnepel a HMD Global

Ehető Nokia telefonnal ünnepel a HMD Global
Különleges tortával ünnepli 5. születésnapját a HMD Global, a Nokia telefonok gyártója. Az ikonikus Nokia 3310 ezúttal tűzpiros színben és ehető formában került az asztalra, ami valljuk be, ritkán történik meg egy készülékkel.

A finn HMD Global, a Nokia telefonok gyártója az elmúlt időszakban olyan közkedvelt ikonokat élesztett újra, mint a Nokia 3310, idén pedig bemutatta első strapabíró okostelefonját: a Nokia XR20-at, ami por-, víz- és ütésálló is egyben.

Az életnagyságú Nokia 3310 tortát a világhírű cukrászművész, Michelle Wibowo alkotta meg, elkészítése 40 órát vett igénybe. A torta belsejét csokis piskóta és vaníliás vajkrém alkotja, a legendásan strapabíró Nokia 3310 burkolat pedig cukormázból készült. Mindegyik gombot tökéletesre vágták és formázták, és külön-külön helyezték a tortára.

A HMD Global még 2017-ben dobta piacra a Nokia 3310 újragondolt, modernizált változatát a Nokia-rajongók nagy örömére szerte a világon. Az egyedi tervezésű felhasználói felület új megjelenést kölcsönöz a klasszikusnak, és természetesen mindent megtalálunk benne, ami egy Nokia telefontól elvárható, a hosszú élettartamú akkumulátortól a strapabíró dizájnon át a legendás játékig, a Snake-ig.

„Hihetetlenül büszkék vagyunk arra, milyen messzire jutottunk az elmúlt öt évben. Köszönjük a Nokia telefonok rajongóinak, alkalmazottjainknak, ügyfeleinknek, partnereinknek és támogatóinknak, akik mindannyian fontos szerepet játszottak abban, hogy a HMD elérje ezt az ötéves mérföldkövet, és folytathassuk utunkat tovább." – mondta Stephen Taylor, a HMD Global marketingvezetője.

„Megtiszteltetés volt torta formájában megalkotni egy ilyen ikonikus telefont. Rengeteg kísérletezés kellett ahhoz, hogy tökéletes legyen, de nagyon elégedett vagyok az eredménnyel." – tette hozzá Michelle Wibowo.

A HMD Global az egyik vezető mobiltelefon-márka a nyomógombos telefonok piacán volumen és érték tekintetében egyaránt. A Counterpoint kutatása szerint, 2021 második negyedévében a Nokia márka továbbra is a második legnagyobb márka piaci részesedését tekintve a nyomógombos mobiltelefonok piacán. Ezen a területen a Nokia telefonok a piaci részesedés 18%-át szerezték meg.

Az IDC Mobile Phone Tracker 2021 Q2 alapján a HMD Global a világ 39 országában az 5 legjobb mobiltelefon-márka között szerepel.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: HMD Global, Nokia