Egyszülős családoknak szóló csomagot csinált a Telenor

Egyszülős családoknak szóló csomagot csinált a Telenor
Napjainkban itthon háromszázezer szülő egyedül nevel gyermeket, számuk az elmúlt négy évtizedben a duplájára emelkedett.

Ezekben a családokban ma több mint félmillió gyermek él. Ugyan az új tanév a jelenlegi állás szerint hagyományos, jelenléti oktatással veszi kezdetét, a karanténidőszak rámutatott, hogy a megbízható mobil-és netkapcsolat mennyire fontos a családok mindennapi életében.

Az Egyszülős Központ és a Telenor ezért megállapodást kötött, amelynek köszönhetően az egyszülős családok már kedvezményes tarifával vehetik igénybe a szolgáltató mobiltelefon és internet szolgáltatását – közölte a cég. A megállapodás értelmében a családok olcsóbban jutnak hozzá a telefonos beszélgetésekhez és az internethez, így a különélő családtagok is részei maradhatnak a gyerekek életének.

A lehetőség a jövőben biztosíthatja azt is, hogy az egyszülős gyerekek ne maradjanak ki az oktatásból, megmaradjon az összeköttetés a gyermekek és az időnként digitálissá váló iskola között. Az új csomagot az Egyszülős Központ flottájához való csatlakozással lehet elérni, emellett a szolgáltató ingyen biztosítja a „TudatosNet tudáspakk” -ot is.

(24.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Telenor, mobil