Chrome-ot használsz? Nézz csak rá az új funkciókra!

Chrome-ot használsz? Nézz csak rá az új funkciókra!
A Google az androidos és az asztali számítógépeken működő Chrome böngészőt használóknak is összepakolt néhány hasznos újdonságot.

Érdemes lesz időnként ránéznie a Chrome böngészőre a felhasználóknak, a Google ugyanis több apró újdonságot is beletett az androidos és az asztali gépekre kiadott programba - írja a hvg.hu.

Az egyik ilyennek az androidos app használói örülhetnek: egyszerűbben lehet majd beállítani, hogy egy weboldal milyen adatokhoz férjen hozzá. Ehhez nem kell mást tenni, mint a böngésző címsorában megjelenő lakat ikonra koppintani, majd kiválasztani az Engedélyek menüpontot. Ha ez megvan, már be is állíthatjuk, hogy mihez adunk hozzáférést, és mihez nem.

A Google emellett a későbbiekben egy olyan funkció érkezését is ígéri, ami lehetővé teszi, hogy egy adott weboldal ne kerüljön be a böngészési előzmények közé.

Egy másik, igen hasznos újdonság szintén a felhasználók biztonságát helyezi előtérbe. Különböző szöveges parancsokat írhatunk majd be a böngésző címsorába, hogy gyorsabban és egyszerűbben tegyünk meg bizonyos beállításokat. A delete history beírásával például kapunk majd egy gombot, amivel azonnal törölhetjük a böngészési előzményeinket, a safety check segítségével pedig azt ellenőrizhetjük le, hogy mennyire vannak biztonságban például a jelszavaink. Ez utóbbiakat a böngésző asztali számítógépekre szánt változatában próbálhatjuk ki.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Chrome, böngésző