Barkácsolj telefont!

Barkácsolj telefont!
A Phoneblocks egy meglepő újdonsággal lépne piacra, összerakható telefonjainak egyedi moduljaiból a felhasználók egyedi készülékeket készíthetnek.

Mindenkinek másmilyen telefonra lenne szüksége, legalábbis ezt állítja a Phonebloks, amely érdekes újításával megreformálhatja a telefonokról alkotott képünket. A cég egy elemekből összeállítható telefonrendzsert talált, amelyben a design és a funkcionális modulok egyénileg válogathatók össze.

A teljesen testreszabható telefon fiataloknak és időseknek egyaránt hasznos funkciókat kínál majd, ha megvalósul ugyanis jelenleg csupán egy fantasztikus koncepció, amelynek életkpessége a piac nyitottságán múlik majd.

A fejlesztők mindent megtesznek a sikerért és egy nagyszerű videóval és egy érdekes kampánnyal már megszólítottak mintegy 150.000 felhasználót. A Thunderclap nevű közösségi vélemény oldalon most gyüjtögetik az érdeklődőket, valószínűleg egy közösségi finanszírozási projektre készítve fel a potenciális megrendelőiket. Bátor kisérlet, igazi Lean validáció. A sikert meg majd a piac eldönti.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!