Az összekapcsolódás új élményével érkezik a HONOR MagicOS 7.1

Az összekapcsolódás új élményével érkezik a HONOR MagicOS 7.1
Hamarosan több HONOR okostelefonra is elérhető lesz a MagicOS 7.1, ami még jobb élményt kínál a felhasználóknak. Zökkenőmentes eszközök és rendszerek közti együttműködéssel a frissítés új funkciókat és fejlesztéséket kínál a teljes ökoszisztéma számára, így eszközcentrikusról emberközpontúvá alakítva az élményt.

A MagicOS 7.1 már most elérhető a HONOR Magic4 Pro készülékeken és fokozatosan érkezik a márka okostelefonjainak széles választékára. 2023 második negyedévében a HONOR 70, a HONOR 50, a HONOR 50 Lite, a HONOR Magic4 Lite és a HONOR Magic4 Lite 5G kapják meg a frissítést, míg a harmadik negyedévben a HONOR Magic5 Lite 5G, a HONOR X7 és a HONOR X8 felhasználók számíthatnak rá.

Az Android 13-on alapuló HONOR MagicOS 7.1 különböző okos funkciókkal járul hozzá a még jobb teljesítményhez. A MagicRing az eszközök közti szolgáltatásmegosztással nem korlátozza le a csatlakozásokat. Ezzel a funkcióval ugyanis automatikusan kapcsolódhat össze több készülék, amelyek így egyszerre is kezelhetők. A pozícióérzékeléssel pedig még könnyebben lehet több képernyőt igénybe venni, továbbá a fájlátvitel, a hívásfogadás és az üzenetértesítés mellett egy billentyűzetet és egeret akár több eszközön is lehet használni.

A frissített HONOR Notes új lehetőséget kínál a könyvjelzők elhelyezéséhez: három ujjal kell lefelé húznunk a képernyőn. Ezen túl megjelenik a PDF-ek jelölésének lehetősége, valamint a hang és szöveg szinkronizálása is, amelyek mind a folyton úton lévő felhasználók számára lehetnek igazán hasznosak. A program támogatja az eszközök közti együtműködést és adatszinkronizációt, ami még kényelmesebbé teszi a jegyzetek kezelését.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Honor, okostelefon