Az iPhone rajongók kiakadtak

Az iPhone rajongók kiakadtak
Az új IOS ikonjai a felhasználók szerint túl színesek. A szakértők egy része az Apple eddig megszokott eleganciáját siratja.

Megszűnt szkeuomorfizmus, éljen a Flat desing - hirdeti az új Apple iOS, amely a Worldwide Developers Conference első napján mutatkozott be. Színes és életerőt sugárzó lett az eddig megszokott felület, legalábbis ezt gondolják róla a tervezői.

Eltűntek a korábban alkalmazott díszítések a Game Centerből, fekete-fehér arculatot kapott a korábbi helyett. A bőr, a filc és a famintázatot az új designer Jony Ive totálisan száműzte a felhasználói felületekről.


Az eddig elegáns és exkluzív márka színesedését szinte senki sem ünnepelte. Sőt többen a Windows mobil operációs rendszeréhez hasonlították a most bemutatott iOS 7-et. A színes, flat designban megjelenő operációs rendszer végleges verzióját ősszel adja ki az Apple.A felhasználók egy részét ez nagyon kiakasztotta, a korábban eleganciát sugárzó arculatot, egy minimalista váltotta, sokaknak nem tetszik ez a nagy változás. Többen úgy vélik, hogy az

Apple komolyan eltért a korábban megszokott irányoktól. Olcsó iPhone-on gondolkozik, eldobja az eddigi arculatot... Valami nagyon megváltozott. Bár az iOS 7 jelenleg csak a regisztrált fejlesztők számára érhető el iPhone-on, a blogok és teszterek már megírták a véleményüket világszerte, s láthatóan komoly aggályokat vetett fel a radikális változás.
Egyesek a nagy vetélytárs - a Microsoft - mobil operációs rendszeréhez hasonlították az új designt.

A színes, flat designban megjelenő operációs rendszer végleges verzióját ősszel adja ki az Apple.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!