Az LG bemutatja MyView 4K okosmonitorait a 2024-es CES-en

Az LG bemutatja MyView 4K okosmonitorait a 2024-es CES-en
Az LG Electronics (LG) a CES 2024-en mutatja be új, MyView okosmonitor-családját. A produktivitás elősegítésére és szórakozásra tervezett monitorok mindegyike az elismert webOS platformmal rendelkezik, és számos felhasználóbarát funkciót és csatlakozási lehetőséget kínál. 2024-ben az LG prémium kategóriás okosmonitorain található MyView jelzés a termékek kínálta személyre szabható felhasználói élményt jelzik.

Az LG MyView okosmonitorok lehetővé teszik, hogy a felhasználók filmeket, sorozatokat vagy sportműsorokat streameljenek, zenét hallgassanak vagy távolról dolgozhassanak anélkül, hogy PC-hez kellene csatlakoztatniuk az eszközt. Az új, 2024-es modellek – köztük a CES innovációs díjával kitüntetett 32SR85U – az LG IPS 4K kijelzőjével rendelkeznek, amelyek lenyűgöző képminőséget biztosítanak. A webOS-nek köszönhetően az LG legújabb okosmonitorai intuitív kezelőfelülettel rendelkeznek, személyre szabott felhasználói élményt és rengeteg applikációt kínálnak. Az egyéni ízléseknek megfelelően egyes LG MyView modellek többféle színben is kaphatóak, többek között essence fehér, könnyű bézs, pamutrózsaszín és pamutzöld színekben.

A 31,5 hüvelykes, 4K (3840 x 2160) IPS-panelekkel rendelkező új LG MyView kijelzők (32SR85U, 32SR83U és 32SR70U modellek) új szintet jelentenek képminőség terén az okosmonitorok kategóriájában. A kijelzők vékonyak, a képernyők három oldalról gyakorlatilag káva nélküli kialakítással rendelkeznek, ezzel egyszerre fokozzák a felhasználói élményt és takarítanak meg helyet az asztalon. A 32SR85U és a 32SR83U állítható, kör alakú kivágással ellátott állvánnyal, míg a 32SR70U alacsony profilú talppal rendelkezik a kompakt és elegáns megjelenés érdekében. A 32SR85U monitort a CES 2024 innovációs díjával, 2023-ban pedig Red Dot Design elismeréssel és iF Design díjjal tüntették ki.

A webOS 23 felülettel az LG MyView egyaránt támogatja a távmunkavégzést és az otthoni szórakozást. Hozzáférést biztosít a népszerű streamingszolgáltatások széles és egyre növekvő sorához, valamint az olyan, munkavégzés közbeni produktivitást elősegítő programokhoz, mint a Microsoft 365 és a Google Calendar, valamint az egyszerű, vezeték nélküli képernyőtükrözés érdekében kompatibilis az AirPlay 2-vel és a Miracasttal. A beépített wifi és Bluetooth kapcsolatot biztosít az internethez és a kompatibilis perifériákhoz. A 32SR85U párosítható egy levehető, Full-HD (1920 x 1080) felbontást biztosító webkamerával, amely hasznos kiegészítő videokonferenciákhoz és interaktív alkalmazásokhoz.

„Az LG MyView okos monitorok egyebek mellett kiváló képminőséget, a webOS és a vezeték nélküli csatlakoztathatóság kényelmét és elegáns kialakítást kínálnak. Személyre szabott lifestyle-monitoraink megfelelnek az egyedi vásárlói igényeknek, és új szintre emelik a felhasználói élményt akár szórakozásról, akár munkáról vagy épp képernyő előtti sportolásról legyen szó” – hangsúlyozta YS Lee, az LG Electronics Business Solutions Company IT üzletágának alelnöke és vezetője.

A legújabb LG MyView Smart Monitor modellek az LG standjánál lesznek megtekinthetők a január 9-12. között Las Vegasban megrendezendő CES 2024 kiállításon.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: LG, CES, okosmonitor