Az IKEA visszahívja az ÅSKSTORM 40 W-os USB-töltőt égési sérülés és áramütés veszélye miatt

Az IKEA visszahívja az ÅSKSTORM 40 W-os USB-töltőt égési sérülés és áramütés veszélye miatt
Az IKEA arra kéri minden olyan vásárlóját, aki a sötétszürke ÅSKSTORM 40 W-os USB-töltővel rendelkezik (cikkszám: 50461193), hogy fejezze be a termék használatát és vigye vissza bármelyik IKEA áruházba, ahol visszakapja a termék teljes vételárát.

A biztonság kiemelten fontos az IKEA számára, ezért visszahívja a sötétszürke ÅSKSTORM 40 W-os USB-töltőt a tápkábel elhasználódásából eredő égési sérülés és áramütés veszélye miatt.

Az IKEA szigorú kockázatértékelési és tesztelési program segítségével fejleszti termékeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termékek megfelelnek az összes vonatkozó törvénynek és szabványnak azokon a piacokon, ahol értékesíti azokat.

Mindezek ellenére az IKEA tudomására jutott, hogy a sötétszürke ÅSKSTORM 40 W-os USB-töltő tápkábele esetében sérülés vagy törés fordulhat elő hosszabb használat után, amennyiben a kábelt a töltő köré tekerik vagy előre-hátra hajlítják. A sérült kábel égési sérüléseket és áramütést okozhat, ezért a terméket visszahívja a vállalat.

A sötétszürke ÅSKSTORM 40 W-os USB-töltőt a modellszám (ICPSW5-40-1) alapján lehet beazonosítani, mely az USB-töltő hátoldalán lévő címkén található.

A sötétszürke ÅSKSTORM 40 W-os USB-töltőt bármelyik IKEA áruházba vissza lehet vinni, és ott a vásárlók visszakapják a teljes vételárat. A visszavételhez a vásárlás tényét nyugtával vagy számlával igazolni nem szükséges.

További részletek elérhetők a www.IKEA.hu weboldalon vagy az IKEA információs vonalán: +36 1 80 89 230.

Az IKEA elnézést kér a termékvisszahívásból adódó esetleges kellemetlenségekért.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: IKEA, ÅSKSTORM, USB