Az IFA kiállításon mutatja be legújabb beépíthető konyhai eszközeit az LG

Az IFA kiállításon mutatja be legújabb beépíthető konyhai eszközeit az LG
Az LG Electronics (LG) a 2023-as IFA kiállításon mutatja be a kulináris élmények új szintjét képviselő beépíthető konyhai termékeit. Az energiahatékony, elegáns formatervezésű és felhasználóbarát funkciókkal felszerelt termékcsalád egy InstaView™ sütőből, egy QuadWash™ mosogatógépből, egy pultba süllyeszthető páraelszívóval érkező indukciós főzőlapból, egy alulfagyasztós hűtőszekrényből és egy beépíthető mikrohullámú sütőből áll.

A most debütáló beépíthető konyhai eszközök az LG prémium portfóliójához csatla-koznak, amelynek már korábban bemutatott tagja az ultraprémium Signature Kitchen Suite is. A teljes termékcsalád várhatóan erősíti majd a vállalat pozícióját Európában a beépíthető konyhák piacán, valamint világszerte a háztartási gépek kategóriájában. A társaság a múlt hónapban jelentette be terveit, amely szerint a globális piac 70 százalé-kát lefedő két kontinensen, Észak-Amerikában és Európában bővíti a beépített háztar-tási gépek kínálatát, amelynek köszönhetően az LG bekerülhet majd az öt legnagyobb, beépíthető konyhai gépeket forgalmazó márka közé.

LG InstaView sütő
Az IFA kiállításra érkező, 24 hüvelykes LG InstaView sütő a továbbfejlesztett szigetelőanyagoknak és az optimalizált fűtésszabályozásnak köszönhetően A++ energiahatékonysági besorolást kapott. Az új sütő a hőveszteséget minimalizáló, négyrétegű üvegajtóval és LG InstaView technológiával érkezik.

Az LG InstaView sütője ötvözi az esztétikát és a funkcionalitást: a matt fekete borítás kifinomultságát intuitív, érintés alapú vezérlés és ergonomikus fogantyú teszi teljessé. A ProBake Convection™ technológia egyenletes hőelosztásával és precíz vezérelhető-ségével a sütő olyan speciális ételkészítési beállításokra képes, mint a gőzölés, a sous-vide funkció vagy a légkeveréses sütés, így mindig változatos és ízletes ételek kerül-hetnek az asztalra. A sütő használat utáni tisztítását az LG EasyClean™ borítás köny-nyíti meg, amelynek köszönhetően többé nem kell erőteljesen súrolni, vagy különféle vegyszerekkel tisztítani a készülék belsejét. Az elegáns, új sütő 2023-ban formaterve-zési díjakat nyert: kiérdemelte az iF és a Red Dot versenyek elismeréseit is.

A 24 hüvelykes InstaView modell mellett egy kompakt, szintén 24 hüvelykes, Steam Assistant funkcióval felszerelt beépíthető sütőt is bemutat az LG az IFA-n.

LG QuadWash mosogatógép
Az LG A energiabesorolású QuadWash mosogatógépét a vállalat innovatív Inverter Direct Drive Motorjával látták el, amely minden mosogatási ciklus során optimalizálja az energiafelhasználást.

Az LG QuadWash technológiájának lényege, hogy a mosogatás során a szórókarok minden irányba nagynyomású vízsugarakat juttatnak el, hogy azok minél alaposabban eltávolítsák az edényekről a foltokat, a zsírt és az ételmaradékot. Mindeközben az LG saját fejlesztésű TrueSteam™ technológiája minimalizálja a szárítás közben keletkező vízfoltokat, ezzel hozzájárulva a ragyogóan tiszta eredményhez.

Az elegáns mosogatógépen egy könnyen leolvasható, finom hangulatfénnyel megvilágított LED-kijelzőpanel is helyet kapott. A wifi-kompatibilis készülék egyszerűen csatlakoztatható az LG ThinQ™ mobilalkalmazáshoz, így a felhasználók távolról is kényelmesen vezérelhetik és nyomon követhetik a működést, új programokat tölthetnek le, a Smart Diagnosis funkció révén pedig értesítést kaphatnak az esetleges kisebb műszaki problémákról.

LG indukciós főzőlap pultba süllyeszthető páraelszívóval
Az LG új indukciós főzőlapja egy innovatív konyhai készülék, amelynek pultba süllyeszthető páraelszívója és szellőzőrendszere a főzőfelület közepén helyezkedik el. Az ételkészítés során keletkező füstöt és gőzt hatékonyan elszívó rendszer hálós szűrőket alkalmaz, és különféle sebességbeállításokat kínál a precíz légelszívásért és a szagmentes konyháért. A felhasználóbarát érintőképernyőn a különféle paramétereket skálán csúsztatva állíthatják be a felhasználók, ami hozzájárul a főzőlap amúgy is visszafogott, minimalista megjelenéséhez és elegáns kialakításához.

„Az LG új konyhai megoldásai egyszerre kínálnak innovatív technológiai megoldásokat és maximális eleganciát. A stílusos, beépíthető konyhai eszközeinkkel még kellemesebbé válik a mindennapos ételkészítés” – mondta Lyu Jae-cheol, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „A most debütáló portfólió tovább erősíti prémium konyhai kínálatunkat, és megszilárdítja majd pozíciónkat az európai piacon.”

A 2023-as IFA látogatói szeptember 1-5. között, az LG standján (18. csarnok, Messe Berlin) tekinthetik meg az új beépíthető konyhai eszközöket, az LG Cooking Studio koncepciókonyhák részeként. A termékek elérhetősége régiónként és országonként eltérő lehet.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: LG, IFA