Az Amazon 3D mobilon dolgozik

Az Amazon 3D mobilon dolgozik
Több mint egy éve pletykálják, hogy az Amazon okostelefonon dolgozik. Most újabb meglepő részletek derültek ki.

A "The Journal" múlt heti cikkében arról ír, hogy az Amazon néhány olyan eszközön dolgozik, amelyek a technológiai rajongókat hozzák majd tűzbe. Az okos kütyük között két okostelefont is fejlesztenek, amelyek egész új funkcionalitással rendelkeznek majd. Az egyik egy 3D kijelzős modell lenne, amelyhez speciális szemüveg sem kell.

A technológiai érdekességek között zenei straming szolgáltatásokat és set topbox funkciók is érdekesnek tűnnek, de mindezeket a híreket az Amazon nem erősítette meg. Igaz nem is cáfolta.


Az Amazon CEO-ja Jeff Bezos már tavaly szeptemberben elárulta, hogy vállalata nem csak e-bookok előállítását tervezi. Akkor még szó sem volt okos mobilokról. Most azonban egyre inkább úgy látszik, hogy a cég komoly fejlesztésekre szánta el magát.

A 3D technológia mobilos felhasználása érdekes lehetőségeket vet fel, bár a legnagyobb mobiltelefon gyártók mindezidáig nem nagyon merték a kisérleteken túl szélesebb körben bevezetni.

A felhasználók persze minden újdonságnak örülnek. Sőt még a tőzsde is élénküléssel reagált a hírre és az Amazon részvények felfelé mozdultak.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!