Almát rendelt a Tescóból, egy iPhone SE-t talált a csomagjában

Almát rendelt a Tescóból, egy iPhone SE-t talált a csomagjában
Különleges helyettesítő termékeket helyez el a Tesco néhány szerencsés brit vásárló megrendelt csomagjában. Van, aki egy iPhone-t kapott alma helyett, mások csoki helyett egy Samsung Galaxy S21 5G-t találtak a rendelésre összekészített áruk között.

Bár a többség szerencsére rendben meg szokta kapni a rendelését, amikor egy új iPhone-t vásárol, kivételek sajnos mindig vannak. Nemrég egy kínai nőt ért igen kellemetlen meglepetés, amikor a megrendelt iPhone 12 Pro Max helyett csak egy almás joghurt várta őt a csomagolásban.

A Daily Mirror most arról ír, néhány brit vásárolót is hasonló mértékű meglepetés ért, ám őket szerencsére pozitív értelemben. Kiderült ugyanis, hogy a Tesco néhány brit üzletében a véletlenszerűen kiválasztott vásárlók rendelésénél nem almát csomagolt a pakkba, hanem egy iPhone-t. Egész pontosan egy iPhone SE-t.

A hipermarket azután kezdett az akcióba, hogy a koronavírus-járvány miatt náluk is megnőtt az online bevásárlások száma. Ilyenkor ha egy megrendelt élelmiszer nincs készleten, az áruház megpróbálja egy másik termékkel helyettesíteni azt. Ebben az esetben az almát az iPhone-nal. Az akciót a cég testvérvállalatával, a Tesco Mobile-lal közösen bonyolítja le.

A lap megszólaltatta az egyik szerencsést, Nick Jamest is, aki elmondta, a dolgozók csupán annyit árultak el neki, hogy kapott egy meglepetés terméket. A férfi arra számított, hogy egy húsvéti tojás lesz a csomagban, arra viszont a legkevésbé sem gondolt, hogy egy telefon lapul majd benne.

A lapnak nyilatkozott a cég szóvivője is, aki elmondta, Nagy-Britannia hat áruházában akcióznak, ami nagyjából 80 darab készülék – az iPhone mellett Samsung- és Nokia-készülékek – szétosztását jelenti. Ha valaki gnocchit rendel, az egy Nokia 3.4-es készüléket találhat a csomagjában, aki pedig a Galaxy nevű csokiból, az egy Samsung Galaxy S21 5G-vel lehet gazdagabb. Az akció április 18-ig tart

(hvg.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Tesco, alma, Apple, iphone