Ajándékozz kriptopénzt karácsonyra egyedi kártyákkal

Ajándékozz kriptopénzt karácsonyra egyedi kártyákkal
A Binance nem véletlenül jár a piac élén, remek, szerethető apró ötletek sokasága teszi a platformot a legtöbbünk kedvencévé. Bár a karácsonyra, születésnapra, egyéb alkalomra ajándékba adott kriptopénzek ötlete korántsem új, a Binance most minden eddiginél egyszerűbb, legfőképp pedig minden eddiginél egyedibb lehetőséget ad a kripto karácsonyra.

Egyedi arculattal érkező Binance kártyákről van szó, amikor bárki megrendelhet, tetszőleges kriptopénzekkel feltöltve. Miután regisztráltunk a Binance-re, keressük a Gift card szekciók, ha már kész a regisztrációnk, akkor ide kattintva érhetjük el a szóban forgó menüpontot - írja a kriptoakademia.com.

Fontos tudni, hogy ehhez a lehetőséghez, mármint az egyedi arculattal érkező ajándékkártyához úgynevezett bulk orderre, vagyis nagyobb tételben rendelésre van szükségünk. Ezek a kártyák virtuálisan léteznek, azonban ez semmit sem von le az értékükbők, sőt, ezzel megfelelnek a környezettudatosság mai elvárásainak.

Miután elkészítettük az ajándékkártyát, egyszerűen el kell küldenünk a kódját üzenetben a megajándékozottnak, vagy megadhatjuk az illető email címét, a Binance kiküldi helyettünk a kártyát. Zseniális az alapötlet, hiszen ha van valami, ami igazán hosszútávra szól, akkor azok a kriptopénzek, ráadásul egy olyan ajándékról van szó, aminek hosszútávon jó eséllyel csak felfelé fog menni az értéke, így egyfajta dinamizmus is megjelenik az ajándékunkban.

A karácsony közeledik, lassan ideje elkezdeni készülődni, egy kriptopénz-ajándékkártya igazán szép ajándék lehet csatládtagoknak, barátoknak, munkatársaknak egyaránt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!