AI-vezérléssel és úttörő 3D megoldásokkal indítja az őszt a Lenovo

AI-vezérléssel és úttörő 3D megoldásokkal indítja az őszt a Lenovo
Bemutatta legfrissebb fejlesztéseit a Lenovo, amelyek között olyan újszerű megoldásokkal találkozhatunk, mint az AI-vezérelt játékinnovációk, egy úttörő 3D monitor és különféle modern szoftveres megoldások. Az ősz legnagyobb dobása a gyártótól a Lenovo Legion Go, amely a vállalat első Windows alapú kézi gaming készüléke, és amely egy asztali számítógép minőségével vetekszik a játékélmények tekintetében. Az újdonságok között találkozhatunk még mesterséges intelligencia vezérléssel, valódi 3D élménnyel és a hibrid munkavégzést támogató professzionális megoldásokkal is.

A Lenovo Legion Go-val a saját utadat járhatod – méghozzá PC-s minőségben
Az új Lenovo Legion Go a vállalat első Windows alapú kézi gaming készüléke, amely nagyobb szabadságot biztosít a játékosoknak, hogy úgy és ott játsszanak, ahogyan és ahol csak akarnak. A terméket olyan játékosoknak tervezték, akik nem érik be kevesebbel, mint a csúcsminőségű specifikációkkal és látványvilággal a kézi eszközükön. A Legion Go elhozza a Windows PC játékteljesítményét egy kézi, mobil formájú készülékbe, amelyben AMD Ryzen™ Z1 sorozatú processzorok keltik életre a játékokat a 8,8 hüvelykes Lenovo PureSight Gaming Display kijelzőn. A debütálás a mikro-OLED-del felszerelt új Lenovo Legion szemüveggel és az új Lenovo Legion E510 7.1 RGB Gaming In-Ear fülhallgatóval együtt a Lenovo Legion ökoszisztéma jelentős bővülését jelenti. Ez a kollekció olyan játékeszközökből, monitorokból, kiegészítőkből, szoftverekből és szolgáltatásokból áll, amelyek valódi, professzionális játékélményt tesznek lehetővé.

A Lenovo Legion 9i az első AI-által finomhangolt, integrált folyadékhűtéses gaming laptop
A Lenovo új csúcsmodellje, a Lenovo Legion™ 9i (16", 8) a Lenovo Legion ökoszisztémában – és a világon – az első 16 hüvelykes, önálló folyadékhűtéses rendszerrel ellátott játékra alkalmas laptop. Az eszközt gamereknek, valamint olyan alkotóknak tervezték, akiknek jól jön, ha a táskájukban elfér egy teljes stúdió.

A vadiúj Lenovo Legion 9i a Lenovo Legion termékcsalád csúcsa. A kollekció magában foglalja a versenyszellemmel rendelkezők kedvencét, a Lenovo Legion Pro sorozatot, a mobilitást kedvelőknek szánt Lenovo Legion Slim sorozatot, valamint kijelzőket és perifériákat is. A különleges AI-által finomhangolt, integrált folyadékhűtéssel rendelkező Lenovo Legion 9i (16", 8) mellett szintén ma jelentették be a Lenovo Legion 16" Gaming Backpack GB700 és GB400 hátizsákokat is, amelyekkel a játékosok választhatnak a vékony dizájn és könnyű mozgathatóság, valamint az extra tárolóhely között anélkül, hogy kockáztatnák laptopjuk épségét.

A digitális munkavégzés forradalma: új eszközök és szolgáltatások a hibrid munkavégzés jövőjéért
A gaming készülékek mellett a Lenovo a hibrid munkavégzés megkönnyítésére szolgáló új, csúcstechnológiás eszközeit is bejelentette. A termékek az üzleti szférában dolgozók dinamikusan változó igényeire adnak választ, a hatékonyságnövelés mellett pedig azoknak a nehézségeknek a kezelésére is megoldást jelentenek, amelyekkel a részlegek digitálizálása során kell szembenéznie a vállalkozásoknak.

A Lenovo 2023-as kutatása alapján kiderült, hogy a távolról dolgozók és a globális csapatok munkájának irányítása továbbra is központi feladat a CIO-k (információkért felelős vezetők) számára. Az új fejlesztések éppen ezért lenyűgöző teljesítményt, magával ragadó 3D élményt és fejlett biztonsági rendszereket biztosítanak felhasználóik számára. A kiváló 3D megjelenítést igénylő professzionális tartalomkészítőknek az új ThinkVision™ 27 3D monitor – egy lenyűgöző 27 hüvelykes, szemüveg nélküli, 2D/3D kompatibilis monitor – zökkenőmentes 3D hatást és valós idejű szemkövetést kínál. Emellett az új Lenovo Wired VOIP Headset és Lenovo Wired ANC Headset Gen 2 kiváló minőségű hangmegoldásokat, valamint aktív zajszűrést, és kompatibilitást kínálnak a népszerű konferenciaplatformokkal. A távoli munkavégzéshez, valamint a fenntarthatósági törekvések támogatása érdekében a felhőalapú Lenovo Device Manager-hez továbbfejlesztett, új funkciók érkeznek, ezek közé tartozik egy átfogó, AI-alapú energiagazdálkodási megoldás, amely hatékonyan kezeli az eszközparkokat és optimalizálja az energiafelhasználást. Az új termékcsaládot kifinomult és kényelmes hátizsákok, a Lenovo ThinkPad Professional 16 hüvelykes Gen 2 hátizsák, valamint a ThinkPad Professional 16 hüvelykes és 14 hüvelykes Topload Gen 2 választéka teszi teljessé.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!