A terhességet is kiszúrhatja az Apple új okosórája!

A terhességet is kiszúrhatja az Apple új okosórája!
Az Apple soron következő okosórája, az Apple Watch Series 8 testhőmérséklet-érzékelőt is kaphat, amely a Bloomberg szakújságírója szerint képes lesz megállapítani, hogyha lázunk van.

Mark Gurman szerint az óra ahelyett, hogy megadná a pontos hőmérsékletet, arra ösztönözné a felhasználót, hogy keressen fel háziorvost, vagy használjon hőmérőt - írja a 24.hu.

Gurman szerint az érzékelőnek azonban mindenek előtt még át kell mennie a belső teszteken, és csak ezután fogja beépíteni az Apple a funkciót a Watch Series 8-as sorozatba. Emellett az eddig csak pletykák szintjén emlegetett, sportolóknak szánt Apple órában is helyet kaphat majd a szenzor, viszont a belépőszintű Apple Watch SE-ben valószínűleg nem lesz benne. A testhőmérséklet-érzékelőről szóló iparági pletykák már több mint egy éve jelen vannak.

Korábban arról is szó volt, hogy a testhőmérséklet-érzékelő nem csak a betegség, de a terhesség azonosítására, sőt a menstruáció nyomon követésére is alkalmas lehet.

Emellett az újítás mellett nagy változás azonban nem várható hardveresen a soron következő Apple órától, legalábbis a gazdasági lap szakújságírója szerint.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Apple, okosóra