A spanyol ajkúak jobban szeretik az okos kütyüket

A spanyol ajkúak jobban szeretik az okos kütyüket
Az Egyesült Államokban a spanyol ajkú lakosság több mint 80 százaléka rendelkezik okostelefonnal.

A mobiltelefon használók körében hamar közkedveltté váltak az okostelefonok és a tabletek is. A  Frank N. Magid Associates felmérése szerint az Egyesült Államokban a mobiltelefon használók 78 százalékának már okostelefonja van, míg ez az arány az elmúlt évben még csak 58 százalék volt. A tabletek elterjedése is hasonlóan drámai növekedést mutat, míg 2012-ben  a mobiltelefon felhasználók 33 százalékának volt ilyen eszköze is, addig 2013-ra már több mint 52 százalékuknak.

A felmérés szerint az Egyesült Államok spanyol ajkú lakossága felülreprezentált az okostelefon és tablet használat terén, míg az okos telefonok penetrációja el 87 százalék, addig a tableteké 60 százalék körükben. Sőt, nem meglepő módon a 18 és 34 közöttiek körében még ennél is magasabb ez az arány.

Az internet hozzáféréssel rendelkező okos mobil eszközök lassan kiszorítják más platformon működő versenytársaikat. Míg a 18-34 évesek 35 százaléka jelölte meg az okostelefont és tabletet mint elsődleges szórakoztatási célú médiumot, addig a laptopot és a PC-t 34 százalék, és a tv-t csak 21 százalék.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!