A posztgraduális, eMBA képzéseiről tart nyílt napot a Budapesti Metropolitan Egyetem

A posztgraduális, eMBA képzéseiről tart nyílt napot a Budapesti Metropolitan Egyetem
Szerdán (augusztus 30.) 17 és 19 óra között online nyílt napra várja a másoddiplomát adó, szakirányú továbbképzések iránt érdeklődőket a Budapesti Metropolitan Egyetem. Az intézmény 20-féle szakot hirdetett meg – köztük Executive MBA és szakközgazdász képzéseket is – azoknak a diplomásoknak, akik egy részterületre koncentrálva meglévő tudásukat szeretnék elmélyíteni, vagy éppen pályamódosításra készülnek. Akik gyakorló szakemberektől szeretnének használható tudást szerezni, a speciális pénzügyi szakok mellett olyan innovatív képzésekre is jelentkezhetnek, mint a viselkedéstervező szak, a fenntarthatósági menedzsment és a fenntartható divatmárka menedzsment.

A Budapest Metropolitan Egyetemen 20-féle másoddiplomás képzést kínálnak, köztük olyan nemzetközileg keresett, hazánkban egyedülállókat is, mint a fenntarthatósági menedzsment vagy a viselkedéstervező szakirányú továbbképzések. Továbbá a FINTECH-ek számára nélkülözhetetlen pénzügyi digitalizációs és compliance képzés, a banki-, pénzügyi szervezetek belső ellenőrzési tevékenységét támogató pénzügyi szabályozási és felügyeleti szakemberképzés, illetve gazdasági és pénzügyi szakújságíró szak is elvégezhető, amelyekre már most egyre nagyobb igény van. De lesznek olyan egyedi szakok is, mint például a fenntartható divatmárka menedzsment.

A szerdai nyílt nap online zajlik majd, amire előzetesen regisztrálni kell megjelölve a kiválasztott szakot. A nyílt nap programjai képzésenként változnak, de mindegyik szakról kapnak egy általános tájékoztatót az érdeklődők, bemutatkoznak az oktatók, akik a konkrét kérdésekre is válaszolnak majd a többi résztvevő jelenlétében.

Ezt követően tíz nap áll a rendelkezésre, hogy a tanulni vágyók be is adják a jelentkezésüket. A jelentkezési határidő szeptember 10.

A kurzusok olyan időpontokban lesznek, hogy munkavégzés mellett is látogathatók legyenek, jellemzően szombaton, alkalmanként péntek délután. A szakok többsége 2-3 féléves, vagyis a munka melletti tanulás időtartama tervezhető, elviselhető terhet jelent. A képzésekre alap- vagy mesterképzés után, egyetemi vagy főiskolai szintű végzettséget biztosító oklevéllel lehet jelentkezni.

A METU képzéseinek többsége az országban is egyedülálló, hiszen a legújabb, gyakran interdiszciplináris új szakterületek ismereteinek, technikáinak, módszertanainak elsajátítására lesz lehetősége a hallgatóknak, akiket az adott területek legnevesebb szakemberei, gyakorló top vezetők fognak tanítani, mentorálni.

A képzések finanszírozhatók magánszemélyként, akár Diákhitelből is, de a munkáltató is állhatja a továbbképzés költségét.

A Budapesti Metropolitan Egyetem szakirányú továbbképzéseiről itt lehet részletesen tájékozódni, a szerdai online nyílt napra pedig itt lehet regisztrálni.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!