A menedzselt hosting szolgáltatások akár 70%-os megtakarítást is jelenthetnek az online vállalkozások számára

A menedzselt hosting szolgáltatások akár 70%-os megtakarítást is jelenthetnek az online vállalkozások számára
A jelenlegi gazdasági helyzet óriási nyomást gyakorol az online vállalkozásokra. A vásárlók kevesebbet költenek, miközben a költségek rohamosan emelkednek. Az online vállalkozók folyamatosan keresik a lehetőségeket kiadásaik csökkentésére és a versenytársakkal szembeni előny megszerzésére. (X)

A megoldás mindkét problémára egy elsőre szokatlan helyen keresendő - a hostingban.

Minden online vállalkozás számára a hosting jelenti az alapot. A jó hosting gondoskodik arról, hogy a webhely villámgyorsan betöltődjön, és stabil maradjon a szokásosnál akár tízszer nagyobb látogatószám esetén is, valamint ellenálljon a kibertámadásoknak. Sajnos minőségi szolgáltatást, amely minderre alkalmas, nehéz találni.

Az idei évtől azonban egy új szereplő is feltűnik a pályán. A legnagyobb kelet-közép-európai menedzselt hosting szolgáltató, a vshosting~ immár Magyarországon is kínálja szolgáltatásait - és igen komoly célokkal érkeznek.

"Ha az ügyfelek elégedettségéről van szó, nem kötünk kompromisszumokat" - mondja Damir Špoljarič vezérigazgató. "Nálunk prioritást élvez, hogy segítsük ügyfeleink sikerét, ezért minden egyes hosting infrastruktúrát személyre szabottan alakítunk ki és menedzselünk a hét minden napján, napi 24 órában" - állítja Špoljarič.

A vállalat közel 100 informatikai szakértővel dolgozik, akik 60 másodpercen belül reagálnak a sürgős kérésekre. Még az éjszaka közepén is. Más szolgáltatókkal összehasonlítva, ahol gyakran órákig vagy akár napokig tart a válaszadás, a 60 másodperc képtelenségnek hangozhat. A vshosting~ azonban büszkén ajánlja mindenki figyelmébe olyan ügyfeleik véleményét, mint amilyen a GymBeam, a Notino és a Pilulka.

Ha ez nem lenne elég, a vshosting~ kiemelt feladatának tekinti a hosting költségek csökkentését, méghozzá radikális szinten.

"Az online vállalkozások informatikai költségeit akár 70%-kal is csökkenthetjük a szakértő hosting és a vele együtt járó szolgáltatások biztosításával" - mondja Špoljarič. Ez elsőre meglepően soknak tűnhet, pedig nem vicc. A globális felhőszolgáltatókhoz vagy a saját adminisztrációs részleg felállításához képest a vshosting~ többet nyújt kevesebbért. Személyre szabott ajánlatot ingyenesen a következő címen van lehetőség igényelni: ajanlat@vshosting.hu. Személyesen találkozni velük pedig a Lurdy Házban május 11-én megrendezésre kerülő Magyar E-kereskedelem Napján lesz lehetőség.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!