A karanténidőszak alatti példamutató tevékenységéért ismerték el a Vodafone Magyarországot

A karanténidőszak alatti példamutató tevékenységéért ismerték el a Vodafone Magyarországot
Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója vehette át a Budapest Business Journal (BBJ) Purpose Led Company elnevezésű elismerését, amellyel azon Magyarországon működő vállalatot vezető külföldi vezérigazgatókat kívánták díjazni, akik a karantén időszak alatt a legtöbbet tettek az országért és a társadalomért. A Vodafone Magyarország a karanténidőszak alatt számtalan intézkedést és kedvezményt vezetett be, melyek segítségével lehetővé vált a távoktatás, a távmunka, továbbá a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat által indított Életmentő alkalmazásnak köszönhetően az, hogy mindenki gyors és hatékony egészségügyi ellátáshoz juthasson.

A Budapest Business Journal, Magyarország vezető üzleti lapja 2021-ben alapította a Purpose Led Company elismerést azzal a céllal, hogy díjazza azon Magyarországon működő vállalatot vezető külföldi vezérigazgatók erőfeszítéseit, akik a karantén időszak alatt a legtöbbet tettek az országért és a társadalomért. Az elismerést az immár nagymúltú BBJ Expat CEO of the Year díjátadó gála keretében adták át.

A BBJ Purpose Led Company elismerését 2021-ben Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója vehette át. A Vodafone Magyarország 2020 márciusa, a szükségállapot kihirdetése óta mindent megtett, hogy támogassa a társadalmat, a hatóságokat és a vállalkozásokat a világjárvány okozta rendkívül nehéz időszakban. Intézkedéseikkel és kedvezményeikkel lehetővé tették, hogy a diákok otthonról tanulhassanak a digitalizáció segítségével, hogy az egész társadalom otthonról dolgozhasson, és hogy a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat által indított Életmentő alkalmazással mindenki gyors és hatékony egészségügyi segítséget kaphasson.

„Mindig is sokat jelentett számomra, ha a Magyarországon végzett munkámat ismerték el, ez különösen igaz a jelenlegi helyzetben: nagyon büszke vagyok, hogy a Vodafone Magyarország ilyen jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a digitalizáció segítségével minden magyar ember számára elérhetővé váljon a távmunka, a digitális oktatás és a megfelelő egészségügyi ellátás.” – mondta el köszönőbeszédében Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Vodafone