A Vodafone-nál vagy? Akkor ez téged is érint

A Vodafone-nál vagy? Akkor ez téged is érint
A cég még nem végzett a napokkal korábban kezdődött átállási munkával, ami a számlázási és az ügyfélkezelési folyamatokhoz kapcsolódik.

Nem ért véget a Vodafone Magyarország mobilos ügyfélszolgálati háttérrendszereinek mára tervezett platformváltása, ezért a szolgáltató további türelmet kér az ügyfelektől – írta a HWSW a cég tájékoztatása alapján.

Az informatikai magazin emlékeztet: a Vodafone-nál július 24-én indult a több személyes és online intézhető ügyet érintő, elsősorban a számlázási és ügyfélkezelési folyamatokhoz kapcsolódó átállási folyamat, mely eredetileg július 29-ig tartott volna.

Az átállás ezen fázisában online nem lehet számlát rendezni, egyenleget feltölteni, készüléket és szolgáltatást vásárolni – a szolgáltató üzleteiben minderre van mód –, illetve a meghibásodott készülékek garanciális ügyintézése is szünetel ebben az időintervallumban. Ezzel párhuzamosan nem működik a mobilvásárlás, azaz nem lehet parkolási díjat és autópályadíjat fizetni sem SMS-ben, sem applikáción keresztül, illetve nem elérhető a My Vodafone alkalmazás mobilelőfizetésekkel kapcsolatos ügyintézési felülete sem. A szünet alatt a roamingszolgáltatás sem aktiválható a Vodafone-nál.

A szolgáltató a HWSW megkeresésére azt a tájékoztatást adta, hogy július 24-28. között a Vodafone mobil előfizetéssel rendelkező ügyfeleinek kiszolgálása megújult, ez idő alatt bizonyos értékesítési és ügyintézési folyamatokban átmeneti ideig technikai átállást végeztek a szolgáltató szakemberei. Az átállás ebben az időszakban szinte teljes egészében megtörtént, a különböző rendszerelemek finomhangolása miatt maximum 48 órán át a Vodafone technikai csapata még folytatja a munkát, hogy az ügyfelek a lehető legkényelmesebb módon vehessék birtokba az új ügyfélkiszolgáló rendszert. Ez idő alatt a szolgáltató az ügyfelek türelmét és megértését kéri”.

A portál szerint a 1270-es ügyfélszolgálati telefonszámon július 29-én délben az automata a fentihez hasonló tartalmú üzenetet mondott be, kiemelve, hogy továbbra sem érhető el „többek közt” a számlabefizetés, a szolgáltatásmódosítás, illetve az adatopció-vásárlás az ügyfélszolgálati csatornákon.

Az átállás csak a mobilos ügyfélszolgálati folyamatokat érinti.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Vodafone