A Telekomnál már elérhető az Iphone 13 sorozat és a legújabb iPad modellek

A Telekomnál már elérhető az Iphone 13 sorozat és a legújabb iPad modellek
Minden idők legjobb iPhone- és iPad-generációját kínálja szeptember 24-től a Telekom: itt az innovatív és elegáns iPhone 13 Pro, az iPhone 13 Pro Max, az iPhone 13 és az iPhone 13 mini, valamint a sokoldalú és megfizethető 9. generációs iPad és a friss iPad mini, az új, teljes képernyős dizájnnal.

A kívül-belül újratervezett iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max az iPhone valaha volt legfejlettebb profi kamerarendszere mellett Super Retina XDR kijelzőt - ProMotion képfissítési technológiával -, megnövelt akkumulátor-üzemidőt, az Apple által tervezett A15 Bionic chipet (5 magos grafikus kártyával), és továbbfejlesztett 5G élményt nyújt. Az iPhone 13 és az iPhone 13 mini a különlegesen fejlett kamerarendszer és az A15 Bionic chip kiemelkedő teljesítményét kifinomult és tartós kialakításban adja a felhasználók kezébe.

Az iPad mini egyebek között a teljes képernyős dizájnnal, az A15 Bionic chippel, a gépi tanulás alapú Center Stage-képességgel és az 5G-vel vonja magára a figyelmet. Az ipad-et az Apple-tervezésű A13 Bionic chip, a Center Stage-képesség, a True Tone színkezelő technológia, és mostantól a megduplázott tárhely-kapacitás jellemzi.

Az iPhone 13 termékcsaládhoz tartozó készülékek és a legújabb iPad modellek értékesítése szeptember 24-én 8:00 órától indul. A további részletekért és az árakért kérjük látogasson el https://www.telekom.hu/lakossagi/keszulekek/akcios-keszulekek/iphone/iphone-13 weboldalra!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: iPhone 13, iPad