A Nokia egymilliárd megfizethető okostelefont adna el

A Nokia egymilliárd megfizethető okostelefont adna el
A Nokia a Mobile World Congress első napján bejelentett öt, új készülékével Android alkalmazásokkal és Microsoft szolgáltatásokat futtató Nokia X okostelefon családdal kívánja visszahódítani ügyfeleit.

Megfizethető árral és Android operációs rendszerrel igyekszik visszaszerezni a felhasználóit telefongyártó, legalábbis ezt jelentették be a Mobile World Congressen.

Olyan belépő szintű készülékeket jelentettek be a legnagyobb mobilkonferencián, amelyeket elsősorban a növekedésorientált gazdaságok piacaira szánnak.

Marad persze a Microsoft termékvonal is és egyes piacokon, a Nokia X termékcsalád bármely okostelefonjának megvásárlásával a felhasználók meghatározott ideig egy hónapos Skype Unlimited World előfizetést kapnak, amellyel több mint 60 országba kezdeményezhetnek vezetékes-, és 8 országba mobilhívásokat.

A Nokia X termékcsalád minden tagja kétmagos Qualcomm Snapdragon processzorral és Dual SIM támogatással érkezik, így a felhasználók felváltva használhatják SIM kártyáikat a jobb percdíjak érdekében.

A Nokia X okostelefon kiskereskedelmi ára várhatóan 89 euró lesz, értékesítése Ázsiában és a csendes-óceáni térségben, Európában, Indiában, Latin-Amerikában, a Közel-Keleten és Afrikában hamarosan megkezdődik. A Nokia X+ és Nokia XL készülékek várhatóan a második negyedév elején kerülnek kereskedelmi forgalomba a már említett piacokon; becsült kiskereskedelmi áruk 99 euró és 109 euró lesz.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!