A Microsoft bemutatja a hibrid munka jövőjét

A Microsoft bemutatja a hibrid munka jövőjét
Érdemes lesz figyelni a munkahelyeknek a Microsoft áprilisi rendezvényét, ahol bemutatják a hibrid munkavégzés jövőjét. A megoldás főleg a vállalkozások számára lesz fontos.

Április 5-én tervezi bemutatni a Microsoft a Windows-alapú hibrid munka jövőjét. A megoldás ezúttal nem az átlagfelhasználóknak szól, hanem a vállalkozásoknak és munkahelyeknek.

A Microsoft egyelőre nem árult el sokat az eseményről, az viszont biztos, hogy a vitaindító előadást Panos Panaya tartja majd:

„Lássa a Windows által üzemeltetett hibrid munka jövőjét. Csatlakozzon Panos Panayhoz, a Windows ügyvezető alelnökéhez és termékigazgató-helyetteséhez, és merüljön el a hibrid munka izgalmas jövőjében. Fedezze fel, ahogyan a Windows előmozdítja ügyfelei üzletét a klienstől a felhő felé.”

Az esemény nevéből (Windows Powers the Future of Hybrid Work) arra következtethetünk, hogy a távoli és hibrid munkavégzésé lesz a főszerep. Az MSPowerUser szerint a Windows 365 felhőszolgáltatás áll majd a középpontban, de elképzelhető, hogy a metaverzum, a virtuális téren belüli iroda, illetve a VR-ban való munka lesz a vitaindító témája.

Korábban Satya Nadella, a vállalat vezérigazgatója egyértelműen kijelölte az irányt, ami felé a Microsoft haladni kíván. Ahogy fogalmazott: „a hibrid munka jelenti a legnagyobb elmozdulást a mi generációnk munkamódszere felé”, és ehhez „emberekre, helyekre és folyamatokra kiterjedő új működési modellre lesz szükség”.

(Forrás: hvg.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!