A London Land Group együttműködik az ABB-vel a következő generációs lakóépület automatizálás fejlesztése érdekében

A London Land Group együttműködik az ABB-vel a következő generációs lakóépület automatizálás fejlesztése érdekében
A London Land Group és az ABB Energetika üzletágához tartozó Smart Buildings divíziója kiemelt beszállítói megállapodást írt alá, amely megalapozza a legmodernebb lakóépület automatizálási megoldások alkalmazását. Az együttműködés megerősíti a London Land Group azon elkötelezettségét, hogy az innovatív és összekapcsolt rendszerek zökkenőmentes integrációja révén páratlan életminőséget biztosítson az Egyesült Királyságban hamarosan kivitelezésre kerülő ingatlanfejlesztései során.

A partnerség keretében megvalósuló ingatlanfejlesztések az energiatakarékosságot és az újgenerációs lakóépület automatizálás előnyeit kínálják az otthonok jövendőbeli lakói számára. Az energiagazdálkodási eszközök teljes körű kényelmet nyújtanak a lakók számára, akik egyetlen alkalmazáson keresztül érhetik el és irányíthatják az intelligens készülékek, eszközök és rendszerek teljes skáláját.

Az első ingatlanfejlesztés várhatóan a bromley-i One Westmoreland lesz, ahol az ABB legmodernebb lakóépület automatizálási rendszereinek – például a Samsung SmartThings alkalmazással kiegészített ABB-free@home®-nak – telepítésével intelligens technológia beépítését tervezik mind a 122 lakásban. A lakók kényelmét és kiemelkedő életminőségét többek között olyan funkciók biztosítják majd, mint a geofencing, amely lehetővé teszi, hogy a világítás, a fűtés, a szellőzés és a légkondicionálás (HVAC) automatikusan, a lakók pillanatnyi tartózkodási helye alapján kerüljön beállításra.

Mario Luca Balducci, a London Land Group vezérigazgatója elmondta: „Célunk, hogy a One Westmoreland a fenntartható, kényelmes és praktikus otthonok etalonja legyen. Az ABB-Samsung integrált megoldását kihasználva ebben a fejlesztésben az otthonok lakói megtapasztalhatják a modern lakókörnyezet előnyeit, egyetlen alkalmazáson vagy érintőképernyőn keresztül vezérelve mindent, az ajtónyílástól kezdve a fűtésen és hűtésen át az okoskészülékekig.”

Az új megállapodás egyesült királyságbeli aláírásakor Mike Mustapha, az ABB Smart Buildings divízió vezetője így nyilatkozott: „A mostani partneri együttműködésünk, valamint a rendszereink átjárhatósága által biztosított előnyök lehetővé teszik, hogy a London Land Group a kiemelt fontosságú energiahatékonyság mellett kivételes felhasználói élményt és magasszintű kényelmet garantáljon ügyfelei számára. Ez az együttműködés lehetővé teszi azon közös célunk megvalósítását, hogy javítsuk mind a lakók, mind a lakóközösségek jóllétét.”

Az építési engedély kiadását követően építendő One Westmoreland 122 új, egy-, két- és három hálószobás lakásnak, valamint több mint 1500 négyzetméternyi kiváló minőségű irodai és kiskereskedelmi területnek ad majd otthont. Az energiahatékonyság további növelése érdekében a helyszínen megújuló energiaforrásokat, többek között napelemeket és léghőszivattyúkat használnak majd.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!